Gizemnurrr Canselyaren bu cinsiyetten degil her hamilelik farklı oluyor. Oğlumda mahvoldum bulantidan kilo bile verdim.kizimda hiç bulantım olmadı mesela
ebruzb Canselyaren ben hamileliğin başından beri tatlı yiyemiyorum ve aşırı bulantım var ilaç kullanıyorum hep ekşi yiyorum ama bel ağrımda çok oluyor fıtık var belki ondan bilmiyorum 😂 tatlı yiyince bulantım daha da artıyor tiksiniyorum tatlıdan şekerliden çikolata bile yemiyorum😂 ama ekşi şeylere bayılıyorum 🥳 kızım olacak inşallah ❤️
milayerli Benimde 13 aylık kızım var 8 haftalık hamileyim. Kızımda tiksinmelerim azdı kusma hiç olmadı sivilcem yoktu. Şimdi yüzümde sivilceler var tiksinmelerim çok fazla bulantım çok fazla. Eh gönlümdeki de erkekten yana ama bakalım 🤲🏻😊
Canselyaren milayerli Bnimde gönlümdeki erkek rabbim hayorlisini versinl cnm bnimde yüzük çok sivilcelendi ys
Canselyaren Fatma_kalkan Bn daha çok sevmeye başladım kuzum valla 😀😀 hiç birşey yemiyim sadece pasta olsun yeter diyorum
Fatma_kalkan Canselyarenpasta falan değilde çikolataa tatlı olan herşey artık yiyiorum doğumdan sonra ne olur bilemiyorum 😂😳