iki_tospik_annesii Canselyaren ben oğlumda hiç hamile olduğumu bilmezdim herşey yerdim tatlı eşki fark etmez şuan tekrar hamileyim biliyorsun zaten bunda hiç birşey yemiyorum herşeyden Migdem bulanıyor kus kus ölüyorum 😵 bakalım rabbim bize ne nasip edicek ☺️😁
Fatma_kalkan Canselyaren merhaba benim erkek bebeğim olcak hep tatlı yerdim hatta hala yiyorum devam hamile olmadan tatlı çikolata yemezdim hatta sevmezdim ama oğluşum yediriyor şuanda annesine 🥰👦🏼
Canselyaren Fatma_kalkan Oyyy maşallah bnimde cnm hep tatlı istiyor cipsi o kadar severdim ki onu bile yemiyorum artık kahve delisiydim içmiyorum sadece tatlı😍
rgk Canselyaren benim ki minik oğluş, çok çok az midem bulandı ama sürekli açtım her yarım saatte bir bisiler yemeye çalıştım acıkma ani oluyordu ve hemen yemeyince bayılacak gibi oluyordum, bunun için ağlamışlğım bile var yani🎃
Elifgoktug1 Canselyaren buradaki parklar da aynı cnm ne yazikki risk alamiyoruz bu sebeple de sürekli evde çocuk 😔
Fatma_kalkan Canselyaren bende cips bayılırdım yemeye şimdi çikolata delisi olduk çıktık. Ve ben normalde kahveden tiksinmiştim hamilelikten önce şimdi tekrar içmeye başladım fazla içmemeye çalışıyorum ama canım istiyor niye bilmiyorum😂🥺☺️
zeynep5627 @Canselyaren kız erkek benek belirtileri diye bir durum söz konusu değildir lütfen bu tür şeylere kulak asmayın benim ikinci gebeliğim bu ilk bebeğimde kız bu da kız ve hamileliğim tamamen birbirinden alakasız geçti
Elifim17 zeynep5627 katılıyorum buna. Kayınvalidem iki hamileliğin de de doguma gidene kadar kusmus. İki gebeliğim de aynıydı der. Biri kız biri erkek cocukları.bir arkadasım var 3. Ye hamile. Bütün hamilelikleri aynı gecti bulantılı kusmalı falan ilk 2 cocugu kız bu doguracagı erkek mesela. Ona sormuştum özellikle erkek bu fark oldu mu diye yok dedi aynı hepsi.
Ceydacetin Canselyaren benim 25 aylık oğlum var o kadar çok kusardım ki hastanelik olurdum , sürejli yatardım hep ekşi yerdim şimdi tam tersi hayırlısı bakalım 🤗