gulsah_2013 Haftayım sürekli uykum var ilk oğlumda hiç böyle değildim şimdi cinsiyet daha belli de değil ama tam tersi tüm yaşadıklarım AŞ ermelerim bile 🙂 benim gibi sürekli uyuyan var mı enerjim hiç yok vitamin balık hapı da kullanıyorum kan değerlerim de normal
marbling10 gulsah_2013 valla ben de öyleydim açtığım postlar duruyor🤭😅 geçen hafta 16 olduk, biraz enerjim yerine geldi😅 her bulduğum yere yatıyordum öncesinde
Seda_nrr gulsah_2013 altıncı ayıma kadar sürekli uyudum kafamı kaldıramadım şimdi 31.haftamdayım anca geçti yine dayanamıyorum uykusuzluğa ama gün içinde uyumuyorum Allahtan 😂
Papatya2768 Nisavedaseyday çok alakası yok bence ben ilk oğlumda çok uyurdum annemde koltukta uykuya dalardım şimdi yine çok uykuluyum dr buna da erkek dedi bakalım. İnş yanılmıştır umuduyla geziyorum 😬
gulsah_2013 marbling10 uyanıyorum uykum var 🙂 allahtan oğlum anlayışlı yanımda takılıyor yoksa zor vallahi
Papatya2768 marbling10 bende öyleydim 16 oldum biraz daha normale döndü uykum yoksa birde sabahta erken kalkıyorum akşam çok erken uykum geliyordu
gulsah_2013 Papatya2768 ben geç uyanıyorum hemen uykum geliyor ama havalar da çok sıcak belki onun da etkisi vardır
marbling10 Papatya2768 evet evet sabah işe gidiyordum, akşam da 10 da iğnem var, bir iki kez iğneden önce uyumuşum eşim uyandırıp vurmuştu kötüydü o zamanlar hayatta yok gibiydim🤭
gulsah_2013 Seda_nrr bıraksalar hep yatarım gerçi bırakıyorlar ama insan bi acayip oluyor öyle olunca da 🙂 hiç enerjim yokken hep böyle mi kalırım diye düşünüyorum
gulsah_2013 Papatya2768 ben oğlumda hiç uyumazdım ve gayet normaldim ama şimdi uyku enerjisizlik mide bulantısı sinir herşey var doktor cinsiyet için 16 haftayı bekliyor tahminde bile bulunmadı bakalım neyimiz olacak
gulsah_2013 marbling10 benim sabah 8 de hapım var uyanıp içmek zor geliyor bazen WC uyanırsam hemen içip göz bandı takıp uyumaya devam