Esmakorkmaz Meryems1 renklisini daha dijitalden alamadım 🥰 alamadım ama bu şekilde görüntüler çok net gerçekten
Hilal-95 Meryems1 yaa resm olralda vermişler smdı kağıdı okurken arkasında gördüm ben cd saldırdım evde 🤗 veriyolarmış yani senınkinide güzel güzel gör inşallah 🤗
Asiyeclk Meryems1 gülmeyin gülmeyin 😅 babası benle muayenedeyken cinsiyetini göremedik 1 gün deneme amaçlı eşim olmadan gittim cinsiyeti öğrendik şimdi eşim görevde onun olduğu muayenelerde yüzünü asla göstermedi hep sırtını görüyorduk eşim görevde gidince ilk muayenemizde yüzünü gösterdi 🤣 babasına çok nazlı 😅
KadersizMelek Bende 16 ağustosa randevu aldım bakalım çok merak ediyorum. Gerçekten net bir şekilde belli oluyor mu ? Çok heyecanlıyım şuan 19+4üm o zamana 22 haftalık oluyorum. Çok istiyorum yüzünü net görmeyi 🤲🏻🥰🤗🐣
Babyahu Ya benim aldığım randevu tarihinde 23 haftalık olacağım sizce geç mi? Bende çok merak ediyorum inşallah fotoğraf verirler ya siz mi istediniz kendileri mi veriyor acaba yardımcı olur musunuz nasıl ilerliyor o gün süreç 🤗
Minikcivcivannesi Burcu4135 ay bizimde aynı şekilde bende 34. Haftamdayım bu zamana kadar göremedik oğluşumun yüzünü 🙄 saklıyor hep