Meryems1 Merak ediyorum yüz şekilleri olusmusmu yada nasıl görünüyorlar kime benzediği belli oluyormu haftaya detayliya gireceğim renkli bakacaklarmis
Hilal-95 Meryems1 valla bugun çektirdm cd olarak verdiler oluşuyor ama pozisyonu çok önemli bebeğin benmki çok uğraştı detaylı için yürüdüm çkolta felan yedim girmedende yemiştim 🤣 ama bizimki inatci çıktı yakaladı zarzor🤗🤲🏻
Burcu4135 Meryems1 31 haftadayız benim kızın 1 tane düzgün fotosu var. Hep kendini saklıyor. Ayagı eli hep yüzünde detaylıda bile doktor ne yaparsa yapsın acmadı yüzünü zilli. İnsallah siz görürsünüz 😁
suscarparimm Meryems1 Çok belirgin durmuyor 21 haftalıkken verilen 28-30 haftada daha belirginleşiyor yüzleri
Meryems1 Burcu4135 hadi ya normal ultrasonda hep gittigimde yüzü bize dönük oluyor detaylida saklarsa kızarım 😆
Minikcivcivannesi Burcu4135 ay bizimde aynı şekilde bende 34. Haftamdayım bu zamana kadar göremedik oğluşumun yüzünü 🙄 saklıyor hep
Hilal-95 Meryems1 hyr ben verıcekler sandım ama 110 tane resim var album gibi 🤣 içinde hepsi bilgisayardan baktm eve gelınce bende kağıt verdiler bide ama resim kağıt olarak vermedi bende bekledim ama içinde dediler
Mom3834 Meryems1 pozisyonu iyiyse gözüküyor :) biz 19 uz dünden önce gittim, kocaman gülümsedi kızım.. bana benziyor burnu agzı cenesi ben. Tabi yaglandıkca değişir mi bilmem ama genel olarak herkes bana benzetti 😌
Hilal-95 Mom3834 yaa benmkide bana benziyor valla suanda 23.4 olduk şükürler olsun ağzını felan açmıştı baya dudakları var ben çok net olmaz diye düşündüm ama aynı ben şuan oğlum🤗
Asiyeclk Meryems1 detaylıda doktor muayeneyi bitirmeye yakın babası gelsin yüzünü gösterelim deyince kızım arkasını dönüp uyuduğu için yüzünü göremedik 😅 ama genelde doktorlar gösteriyo
Arsima4 ErdemirinAnnesi masallah ne kadar net bizim de çarşamba detaylı var böyle bi resmimiz olursa ona sarılıp yatarım herhalde 🤭💕