Hafsaramazan Nilufer89 bende çok beğeniyorum bunu ama dediğim gibi eşimin içine sinmiyor büyük bebek bekliyor o sigmazmis 😂😂
Nilufer89 Hafsaramazan 😂🤣😂 canim 0_12 aya kadar kullanabiliyor bunu. Dev bebek dogurmicaksin ya 😂 dıger kizimdan kalma park besigimizde var büyüyünce ona transfer olurus☺
Burcu4135 Hafsaramazan oda bana zaten ilk 1 2 yıl icin gereksiz geliyor. Bizde yapmıyoruz oda. Rica ederim. 🤗
Beyzanur138 Hafsaramazan amin hepimiz inşallah alalım sağlıkla kucağımıza bence park beşik alın yani kullanışlı 😃
Hafsaramazan Beyzanur138 ya bende Trendyol da hamak gibi beşikler var onlar hoşuma gitti hem yer kaplamaz diye düşünüyorum odam dar olduğu için ama bakalım ne alicaz ☺️
AcarH Haticecakirr hangi marka tercih ettiniz acaba🙄 Meltem smart bakmıştım 1500ken almadık şimdi 1800 oldu:/
mom02636 Hafsaramazan ben normal mobilya beşik aldım büyüyebiliyor çocuk büyüyünce baza haline getirebiliyorsun ama ilk etapta 4ay yanımda babynest te yatırdım iki çocuğumu da sonrasında beşikte yatırdım suan üçüncü hamileligim yine aynı şekilde devam edicem
SerpilEsra Hafsaramazan ogluma park besik aldim. Kızımla donusumlu kullanana kdar kizima sepet besik istiyorum ahşap degil şu bez model sallananlardan onerilere acigim🌸
cinardefnemoms Hafsaramazan içi geniş olanlar var canım benimki onlardan bayada geniş 9 aydan fazla bile yatardi ben odasını yapmak için çıkardım sepet beşikten . Evet küçük olanları da var ama baya geniş benimki