MercimekveAnnesi16 Hafsaramazan büyüyen beşik aldım ben henüz gelmedi bayram girdiği için bu hafta getirecekler inşallah
Omerhatice Hafsaramazan anne yani olarak e bebekten 6 fonksiyonlu ana kucagi var.. Odası içinde büyüyen besik aldık 😊 e yaşında oglum var 1 buçuk aylikda kizim var.. hala onları kullanıyoruz memnunum 😊
cinardefnemoms Hafsaramazan kupa’nın sepet beşiğini almıştım oğluma 9 aya kadar onda yattı şimdi kızıma da onu kullanicam
Beyzanur138 Hafsaramazan amin hepimiz inşallah alalım sağlıkla kucağımıza bence park beşik alın yani kullanışlı 😃
Burcu4135 Yoyko nun park besigini aldık. Cok da güzel. Hemen oda düsünmüyorsanız bence park besik alın.
Hafsaramazan Burcu4135 taşınma isim var eşya falan biraz masraflı olcak ev çocuk eşya üst üste geldi hepsi nasip olursa seneye düşünüyorum oda yapmayı inşaallah nasip olur fikriniz için teşekkürler ☺️
Burcu4135 Hafsaramazan oda bana zaten ilk 1 2 yıl icin gereksiz geliyor. Bizde yapmıyoruz oda. Rica ederim. 🤗
Hafsaramazan cinardefnemoms bende ilk sepet beşik istedim ama eşim çok küçük dedi büyük bir bebiş bekliyor galiba 😂 hala bakıyoruz güle güle kullanın ☺️
candanx ilk 5.-6. aya kadar anne yanı, sonra 2-3 yaşa kadar park yatak sonra kız çocuk yatağı. bu sıralamanın dışı pek kullanılmıyor bi kenarda ayrıca yatıyor alınan bence
Hafsaramazan candanx odam biraz dar anne yani beşik sigmaz diye düşünüyorum ama gece gündüz rahat olur gerçekten ☺️
cinardefnemoms Hafsaramazan içi geniş olanlar var canım benimki onlardan bayada geniş 9 aydan fazla bile yatardi ben odasını yapmak için çıkardım sepet beşikten . Evet küçük olanları da var ama baya geniş benimki
AcarH Haticecakirr hangi marka tercih ettiniz acaba🙄 Meltem smart bakmıştım 1500ken almadık şimdi 1800 oldu:/
Nilufer89 Hafsaramazan https://www.e-bebek.com/bebekonfor-dogal-ahsap-anne-yani-sepet-uyku-setli-besik-krem-p-bek-ds05/
Hafsaramazan Nilufer89 bende çok beğeniyorum bunu ama dediğim gibi eşimin içine sinmiyor büyük bebek bekliyor o sigmazmis 😂😂