Durunbigeldim Doktoru dinleyin ters bi durum olsa söyler ki gayet normal kilosu. Kiloya bu kadar takılmayın. Bu arada burada en anlam veremedim şey kilo yarışı her hamile her bebek farklıdır.
ipek_94 islimm__66 benimde 28. Haftada 1050 gramdı doktorum normal demişti. 32. Haftada gittim 1850ydi. Şuan 33 bilmiyorım kaç olduk 😌
Busra333 islimm__66 islimm__66 kilosu çok olması da çok iyi bişey değil ki normal doğumun önüne geçebiliyor
Elfelf475 islimm__66 aslında tiksindirmek gibi olmasın ama marketlerde tavuk değil piliç satılıyor maalesef ben çok çok nadir yetim onun yerine et köfte nerdeyse piliç fiyatında imkan varsa onları yeseniz inanın daha iyi ☺️
islimm__66 ilyesta Bende de tam tersi oldu hani sadece sağlığında bir problem çıkar diye endişe ediyorum sadece başka bişey değil
Ozgekdr 1 hafta geriden geliyodur muhtemelen. İlerleyen haftalarda toparlarsınız. Doktorunuza multivitamin yazdırın, balık yağı içeren, İnanılmaz faydası oluyor. Bende aynısını yaşadım tecrübemi paylaşıyorum.
Durunbigeldim islimm__66 sizin için demedim zaten. Açtığınız konuda sorunuz farklı hemen altına benim ki o haftada şu kadardı vs diye yazanlar olmuş mesela. korkmayın sorun çıkmaz normal geldi bana.