Ebrar2727 Arkadaşlar doğuma bir buçuk ayım kaldı ama karınım bugün çok küçük gorunuyo bebeğimin hareket halinde ama neden küçüldügünü anlayamadım
bebisim-_00 Ebrar2727 benimde 2 ayim var aynı duruyor gibi geliyo ağzıma kadar şişmem gerekmiyomuydu son aylarda.benim içinde küçük gibi geliyo.rahat her işimi de görüyorum mesela eğilip bukulebiliyorum
eylusko Ebrar2727 benim de 1 buçuk ay var pozisyon değiştirmiştir yoksa çocuğun içerde zayıflayacak hali yok 😂😂
eylusko bebisim-_00 hay8r bu zamanda ağzınıza kadar şişmiyorsunuz 😂 33 haftayım bende çok şişmedim.bundan sonra sisicem galiba 3 4 gündür ödem tuttum fark ediyorum
Milenka bebisim-_00 eğilip bükülme de ben 38+4 deyim bir sorun yaşamıyorum.Ama sonlara yaslaktikca iç karın büyük değilse göbek alıp başını gidiyor
Ebrar2727 eylusko Şuan bebeğiniz kaç kg haberiniz varmı bende 3 Ağustos da kontorolum var ozaman ögrenecem bide Altan muayene oldunuzmu
eylusko Ebrar2727 32+0 da 1970 gramdı . alttan muayne derken mesela? her gittiğim de rahim kisaligi olduğundan alttan muayne ediyor usg ile
Yasemincngz bende 33+6 günluk hamileyim daha 2 aylik hamileyken kaynanam karnin 4 aylik gbi senn dedi görümcemde 3 hafta önde benden hamile benmde kücüldü sanki gözleri degdi resmen
Ebrar2727 birkedilianne sonuçta almışsınız herkesin yanlışı sizi ilgilendirmez bi soru sordum sadece içeriğe ait cevaplar istedim kelimelerimin doğrusunu yanlışını bulun demedim
birkedilianne Ebrar2727 Doğru cümle kurmak zor değil. Yanlış gördüğümde uyarmak durumundayım. Bu benim tercihim. Sosyal platformlarda eleştiriye açık değilseniz paylaşım yapmazsınız