Kuzucccum Ozgesapmaz çok güzel tarif etmişsiniz kasıklarıma falan vuruyor bi haftadır aynı durumdayım 34+3 üm neden acaba Doğuma hazırlık mı dıye düşünüyorum 🤔
Ozgesapmaz Kuzucccum bende öyle düşünüyorum. 3 haftadır falan ağrım var geçmiyor da bugün biraz daha arttı oturup kalkarken yürürken zorlanıyorum.
Kuzucccum Ozgesapmaz aynen sabah ozEllıkle veya yatarken dönüşlerde zorlanıyorum yine bacak ağrılarım başladı o da cabası geçmişti bayadır 🤷♀️🥺
Kuzucccum Ozgesapmaz bacak ağrın falan olursa doktordan magnezyum yazmasını iste bnm öyle oldu çok ıyı geldı bittı ilac bıraktım
Kuzucccum Ozgesapmaz ben de duzenlı olmasada arada ıcıyorum soda ama ilac kadar etkı etmıyor tabi. Magvital kualllndım ben aklında bulunsun etkili bi ılactı bana . Suda çözünüyor
Ozgesapmaz Kuzucccum dizimde oluyor ağrım genelde benim. Kontrole gidince söyleyim çok teşekkür ediyorum
Kuzucccum Ozgesapmaz evet diz kapağında Allahım naısl bır şey uykudan uyanırdım ağlardım yanı ağrıdan 🥺 rica ederım ne demek 🥰
Ozgesapmaz Sunay10 benim ki aşağı da dönük değil. Gittiğimde hala duruşu normal demişti. 2 haftaya kontrolüm var bakalım ne diyecek bu sefer.
Ozgesapmaz Sunay10 söyledim ağrı olduğunu magnezyum falan demedi. İçtiğim ilaçların içinde var mı acaba