Meryemyy bende pko hastasıyım ilk kızımda kilomda vardı epey ve adetlerim hep geç olurdu duzensizdi 14 ay hüsranla sonuçlandı 1 sene dolunca tedaviye karar verdik devlet Hastanesi’ne gittim malum testleri toplamak uzun bir süreç bir kaç ay aldı en son rahim filmi çektirdim ve tüm tahliller tamamlandı eşimde bir sıkıntı yoktu zaten şükür bende de adet düzensizliği vardı pko dan ötürü. Ve ev taşıyacaktık ev almıştık evimize geçecektik dedim ki tahliller tamam su taşınma hengamesi bitsin giderim testlerle tedaviye başlarız. Ve o ay hamile kaldım ev taşırken ağrılarım olmaya başladı Allah Allah dedim sonra test yaptım ama hiç ihtimal vermiyordum bir baktım çift çizgi kafamdan attığım hiç olmaz dedigiim zamanda oldu gerçekten ev taşıma işleriyle uğraşırken kafam rahatladı demekki bebek dusuncesinden uzaklaştım o ara ondan sanırım birde rahim filmini çektirdikten sonraki ay hamile kaldım onun da etkisi olabilir. Şuan kızım 5.5 yaşında şükür ikinci bile oldu. Pko olan hastalara tek tavsiyem kiloları varsa mutlaka versinler ben kg verdim 130 dan 80 e düştüm ve her ay düzenli adet görmeye başladım hemde 2-3 gün geri çekiyordu hep ikinci kizimsa kazayla tek bir korunmasiz ilişkiyle oldu adet düzeni çok önemli pko dada kilo çok önemli bence şikayetleri arttiriyor kg. Sizde hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah dünyanın en güzel mutluluğu evlat gerçekten.