Doktorlar doktorlar doktorlar.. 5 yıllık evliliğin 3 yılını bebek isteği ile doktor kapılarında geçirdim. Hsg ile başlayıp laparoskopi ve aşılama ile devam eden süreçler.. Olmuyor, yine olmuyor. Tüp bebeğe gitmeye karar verdik. Pandemi, okul açılıyor kapanıyor. Yasaklar geliyor yollar kapanıyor. Tam gidicez diyoruz bir daha okul açılıyor(eşim ogretmen). Neyse diyoruz bunda da bir hayır vardır. Okul kapanınca temmuzda ilk iş tüp bebek merkezine gitmek. Tüm araştırmaları yapıyoruz. Tek sorun okulun kapanmasına iki hafta var ve randevu almalıyız. O gün LGS sınavı var. Regl olmam gerekiyor. Eşim de evde yok. Elimde bir tane test var önceki aylardan. Diyorum ki zaten tüp bebeğe gideceğim bu çop olacak bı yapayım da atayım bunu çöpe. Sabah 7. Bir bakıyorum POZİTİF. Sonrasında hayal edemeyecegim şeyler.. Rüya olduğunu zannedip uyumak istemedim birkaç gün. Bir hafta şükür namazı kıldım. O kadar çok sukrettim ve dua ettim ki. Herkesten duyduğum mucizenin kendisi olmustum. Eşimle günlerdir ağlamaktan gozler şiş gezdik🙈 Umudunuzu kaybetmeyin. Ben bu cümleyi çok duydum. Kaybetmedim de ve bebeğimi kazandım. Şu an 12 haftalık olduk. Darısı tüm isteyenlere🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️