Tam dogum tarihinde dogum yaptim 40+0 da. Nişan geldi sonra 3 gün boyunca her gün doktora gittim suyum mu geliyor diye sürekli pijamam ıslanıyordu. Meğersem rahim ağzı suyuymus kendini doğuma hazırlıyormuş. 3 gün ufak ufak düzensiz sancılar geldi gitti. Pazar günü sıklaştı sancılar ama düzenli değildi.
Eşim yürü hastaneye gidelim ben bu stresi kaldıramayacağım dedi 😂 sezeryana alsinlar diye cekistirdi goturdu beni. Bu gittik 2 cm açılmam vardi. Saat 17 de. Ebe sabaha dogurursun dedi ama ben 20 de doğumumu yaptim😍 saat 19 gibi bana ikinma hissi geliyor dedim ebe bi bakti 8 cm olmus . Bu arada sancılar geldikçe çömelip nefes aldım verdim. Doğum hanede girdiğimizde çatalda ikinamadim. Ebe yere indirdi köpek pozisyonunda ikindim daha rahat ettim. Sonra catala gectik ama cok yorulmustum hatta ebenin dedigine gore 3 dk falan uyumusum😂 tek hatam ikinirken bagirmak oldu. Simdi 2. Ye hamileyim asla o hatayi yapmayacagim. Şişmişim ve yırtılma olmuş. Doğum kolay geçti ama sonrası dikişten dolayı zordu. Bebeğimi kucağıma alıp cikacam diye hayal kurarken doğumdan sonra narkozu bastılar sedye ile çıkmışım ilk yarim saati hatirlamiyorum 🤷♀️ her seye ragmen efsane bi tecrubeydi. Doktor değil de ebe çok önemliymiş onu anladım. Ebemin boyu kısaydı son ikinmalarima doğru taburemi getirin diye seslendi 😂 yanıma çıktı ben ıkınırken o da karnımı ittirdi. 2.ittirmede bebiş gelmişti