Ezgiii11 Bebegim4 valla ben ne kadar doktora gittiyse hepsi bana… Hiç birsey yok yaradanda bahsetmedi sadece 2 doktor dısında dogumdan sonra donduruyorlarmıs galiba
GulcanDongel Bebegim4 ben hic öyle düşünmedim aslında, hic ummadığım anda çıktı böyle bişey, ama ben yine her şekilde şükrediyorum asla isyan etmiyorum hep güzel düşünmeye çalışıyorum, kötü düşünürsek kötüyü çağırırız bunu unutma bacim. Iyi düşün iyi olsun. ❤️
Bebegim4 GulcanDongel orası kesin öyle ama aşırı korkuyorum mesela ben aşırı Gülen bi insanım kahkahalı gülerim bide öyle olunca baskı oluyo gülmeye bile korkuyorum yada öyle gülünce çok Serkaja zarar verir miyim bi şey oldu mu acaba ki o
GulcanDongel Bebegim4 çok dikkat et öyle gülmemeye çalış, bişeyler bahane olur Allah korusun hiç istemediğin şeyler olur🤦♀️
Bebegim4 GulcanDongel gülme de iç güdülsel bi şey işte insan engel olamıyo ki korkuyorum şimdi içim içimi yiyo bi şey oldu mu acaba 😢
GulcanDongel Bebegim4 bence olmamıştır daha dün gittib içini ferah tut kanaman yoksa fazla düşünüp üzülme bebegi etkiliyosun.
GulcanDongel Bebegim4 kız gülüyorum elbette ama kahkahali degil, normaldede öyle gülen biri degilim🤦♀️
Rozam21 esratpl geçmiş olsun canm dusuklerinmi oldu bende dikisliyim 15 haftama geldim sancilarim oluyor bazen benim rahim doğuştan ters ve küçük 6 aydan sonra doğumlarim basliyo baslamasi için önlem amaçlı 2 doğurdum oyle çünkü sezeryanla bide rabbim prenses verdi bana suan 4 yasinda 15 haftlk gebeyjm rabbim bunuda kucağıma almmami nasip etsin hepimizin inşallah sağlıkla mutlulukla dolsun kucaklarimiz
Bebegim4 GulcanDongel yok hamd olsun kanamam hiç yok leke de bitti benim ağrım sancım da yok ama böyle gülünç içime kurt düştü
Bebegim4 GulcanDongel annemin başımı yedim grip de olup öksürebilirsin ne ver bunda diyo korkuyorum şimdi uyuyamaz bak😢 19 da randevum daha
GulcanDongel Bebegim4 aynen grip olupda oksurebiliriz o yüzden soguk seyler tuketmeyelim çok dikkat edelim.
Bebegim4 GulcanDongel benim doktoruma söylesem yuh der heralde adam 1 hafta sonra çarşı pazar gez bi şey olmaz dedi anlamadım bu işi
Bebegim4 Rozam21 ya maşallah bizde dayanırmıyız bilmiyorum sende hep yatmışmıydın ya içim içimi yiyo kahkaha atarak gülüyorum sonra ağlıyorum bi şey oldu mu diye
Rozam21 Bebegim4 suan kızım beni fazla yatirmiyor bulsk.yemek ütü ev islerini yavas yavas yapiorum ama.bi süreden sonra yapamiycam suan yapiorum insallah bisey olmaz allahin izniyle mecburen yapmak zorundayım eltilarim gorumcem kaynanam aynı blktayiz iyi günümde 2 gunde bir çağrır gel evimi temizle ütü yemek yap şimdi ne arayan ne soran var
Bebegim4 Rozam21 hep öyle olur zaten Allah’ın izni ile sağlıkla evladına kavuştuğunda yüzlerine bile bakma insanın anasından başka kimse bakmaz acımaz zaten benimde kaynanam bir gün gel bakayım demedi hadi eltin acımaz da görümcen de yeğeni sonuçta ötekisinin torunu insanları anlamak mümkün değil aman çok dikkat et