Bebegim4 elfcaglar1 kızların birbirinin kopyası olur tek yumurtaysa renkliye girdin mi görünür belli olur artık yüzleri 🤍
elfcaglar1 Bebegim4 ben detaylı yaptı bu hoca da fotoğraf almak için başka bi yere gitmeyi düşünüyorum 😂
Bebegim4 elfcaglar1 maşallah rabbim bağışlasın inşallah, aklıma takıldı ya wc de çok siliyoruz yaz 10 saat peçete ile sıkıntı olur mu ayakta kalıyoruz diye acaba ki
elfcaglar1 Bebegim4 aminn sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah valla bilmiyorum ki ben oguratak siliyorum
Ezgiii11 Bebegim4 Bende akıntı cok barmıs rahim agzında yara varmıs doktor bana dediki en cok rahim ağzı yaran kanadı şimdi bazen. Fazla kaldıgımda ayakata yada vs oturdugumda direk turuncu akıntı geliyor doktorum normal dedi bana
Bebegim4 elfcaglar1 ben öyle yağmıyorum hani çatı açık gibi oluyo ya wc de beklemek zarar lı ihtiyacım yokken
Bebegim4 elfcaglar1 öyle oturma klozette işini bitir yavaş yavaş kalk çok eğilmeden sil peçete ile güzelcene
Ezgiii11 QOH bende oldum 1 hafta oldu benim ara sıra bazen turuncu akıntı geliyormus ama rahim agzonda yara var mıs baya buyuk benim normal herhalde