Suleasyaa Bir sıkıntı yoksa normal ilerleyen bir gebelik ise 37 de başlıyorlar en erken . Benim doktorum 39 da yapmıştı ama
Hafsaramazan aycanerbas canınız yandı mı acaba tam olarak nasıl muayene etti ben korkuyorum da biraz çatı muayenesinden🙄 doğurana kadar gitmesemmi acaba hastaneye diyorum 😂
Mila33 melisa_ozgur_46 normal doğum düşünüyorsan zorunlu canım ama eğer sezeryan olursa bence bakmalarına gerek yok die biliyorum
mirayim_00 Mila33 bugün 29.haftama girdim 28 haftalıkken yaptı doktorum kasık ağrım vardı ve bebeğin başı aşağı gelmiş o yüzden bakalım dedi, bi sıkıntı olmadı çok şükür
Mila33 mirayim_00 iyi canım çok şükür sevindim bende 27. Haftadayım en son bebeğin başı yukardaydı düzeldi mi bilmiyorum bu hafta gidip bakıcam peki canınız yandı mı
Tazebirannecik Benim doktorumda 34. Haftada yapcam dedi 🤔 riskli bir durum söz konusu değil aslında ama erken gibi geldi acaba neden böyle
Mila33 melisa_ozgur_46 aynen benimde hiç cesaretim yok doğum hakkında hiç konuşmadık doktorla prenses doğum varmış bu gidişimde fiyat bilgisi alıcam çok pahalı değilse ve bi sorun çıkmasa onu düşünebilirim ama sanırım biraz fiyat olarak yüksek olur 😔
melisa_ozgur_46 Mila33 bencede yüksek dir canim fiyat ama ben de sezeryan düşünüyorum 😁 bi sekilde çıkacak bu bebek 😂