Haydinn Tgckbr Anadolu hastanesi Sami bey , cihazı çok güzel canım doğum için İstanbul’a gittiğimde bana bu cihazdan bulamazsın bak demişti 😂 kaç doktor gezdim bulamadım valla 😂 kaliteli ve ilgili hemen telefon numarasını ilk muayene biz istemeden kendisi verdi ayrıca detaylı ultrason için ücret almıyor kendi cihazından kontrollerini yapıyor
Tgckbr Haydinn yaaa çok iyiymiş ya o kısımları gectik keşke bizde o zamanlarda olsaydık buralarda kesinlikle giderdim ua 😊 çok teşekkür ederim canım 😘❤️
serapbttl Tgckbr bende gebeliğim bir kısmını Bingöl’de geçirdim doğum için farklı bir yere geldim şimdi bir çok doktora gittim neredeyse hiç aynı doktora gitmemisimdir🙈 en sonunda Elazıgda Fethi Hanay dan memnun kaldım eşimin işi sebebi ile tahlil süreçlerinde falan izin almak sıkıntı olabileceği için aynı zamanda devlette de ilerledim orada da yunus ibikten memnun kaldım.
incininteyzesi Tgckbr canım ben de elâzığ MEDİCAL Park da doçent Doktor Nuri Pekere gittim. Tavsiye ederim. Elazığda akademik kariyeri tecrübesi bilgisi en başarılı doktor o tüm doktorların cv sine baktım üşenmedim 😂Sağlıkla doğur yavrunu inşallah 🧿🧿darısı bana
Tgckbr incininteyzesi vallahi tebrik ederim en iyisini yapmisiniz 😂 Çok teşekkür ederim kuzum çok sağol 😘 hepimiz sağlıkla alalım insallah 🤲❤️
karamelito Tgckbr Elazığ mediline gittim ben, bebeğim şuan 18 günlük. Dr. Zeynep Doğan Artaş’a gittim ben. Doktoruma bayılıyorum desem yeridir 🥰 işini seven, çok ilgili, alakalı sevecen bir doktordur kendisi. Memnun kalacağınızı tahmin ediyorum 😇🙏🏻
Tgckbr karamelito bu kadar seviyosaniz kesin memnun kalırım 😍 çok teşekkür ederim rabbim hayırlı evlat eylesin darısı bize hayırlısıyla inşallah korkuyorum nasıl olacak biran önce gelseydi o günler kavussaydik hem hemde doğum korkusundan kurtulsaydik 😔❤️
karamelito Tgckbr amin amin hepimizin evladı için inşallah 🙏🏻Bende Tunceli’den gidiş geliş yaptım hiç işleri yokuşa süren bir insan değildir kendisi 🙏🏻 Tahlillerin bazılarını (kendi uygun gördüklerini) sağlık ocağımda yaptırıp ona altmışlığım da vardır. Herşeyi illa kendi hastanemizde yapalım falan demez yani
Tgckbr karamelito ya zaten sakrayaya gidecem ailemin yanına bir ay sonra doğum için ama Bingöldeki doktordan hiç memnun değilim yani bebeğimle alakalı hicbiseyi öğrenemiyorum kilo soruyorum önemli değil bizim için diyor ölçümleri iyi deyip yolluyor bı kontrol için gitmek istiyordum sadece ama yinede iyi biri olsun istiyorum gitmisken ☺️
incininteyzesi Tgcycl canım çok ilgili ve bilgili konuşurken bunu hissediyorsun. 🧠Aklımdaki her şeyi sordum güzelce sıkılmadan baştan sona anlattı.etik bir doktor olduğu çok belli. Bazı doktorlar para için hastayı oyalıyor aylarca yıllarca. Olmayacak şeye olur diyorlar bir sürü test yapıyorlar benim başıma çok geldi. Şimdiye kadar çok zaman kaybetmişim yaşım da 40 doktorla konuşunca onu da anladım 😔Keşke daha önce gelmiş olsaydı elazıpa Nuri bey bu kadar zaman kaybetmez çocuğum olurdu . Tedaviye başladık bakalım..allahtan umut kesilmez. Böyle kendini geliştirmiş bir sürü eğitim almış cerrahi ameliyatlar ve de tüp bebek alanında inşallah hepimiz de faydasını görürüz 🙏🙏🙏
incininteyzesi Tgcycl Nuri hocanın instagram hesabını da buldum 😇 https://instagram.com/docent.dr.nuripeker?utm_medium=copy_link
incininteyzesi Tgcycl evet çok sevecen ilgili güleryüzlüydü ben kendisine de bilgisine de hayran kaldım açıkcası. Elazığda ki diğer doktorlardan sonra 😂 9.500 hastane ücreti 3.500 TL de ilaç masrafları
demirbaggulbahar Tgckbr Anadolu hastanesinde Sami Güngöre gidiyorum harika bir doktor. Benimde gebeliğim riskli onun sayesinde baya ilerledim 🙏
N-23 demirbaggulbahar merhaba inşallah postu mu görürsünüz biliyorum bayağı zaman geçmiş ama , benimde gebeliğin riskli sami hoca riskli gebeliğe bakıyor mu bide ne riskiniz vardı acaba