tazeanneolacam Kızlar ya bebek çok yukarda ve çok çok toplanıyor çok ağrım oluyor geçmiyor ne yapacM ne yapmalıyım ilk gebeliğim hiçbir şey bilmiyorum 😔😔😔
[silindi] tazeanneolacam ya ben daha 33+0m ayni seyler bende de var birazcik yürüyüş yaptım ama o kadar az ki ağrı başladı ishal gbi de olmuşum korktum şimdi
Seyda652 tazeanneolacam bende 36+3 cok nasir poposunu yukarı doğru dayıyo geri bırakıyo ama canımı falan yaktıgı yok bence bu haftalarda normal adım adım doğum sürecine yaklasıyoruz
2bebis1anne Valla canım aynı şey bendede var bende ekstra ishal başlamış anlayamadım bir türlü neden dikti net çektir dedi
Matmazelmemorial 2bebis1anne 3 gundur bendede ishal mide yanmasi karnim.sanki asagidan dusecek gibi ara ara bulantilar😑
2bebis1anne tazeanneolacam bugin ağrı var var bira esim işte onun gelmesini bekliyorum nst çektirmeye gidicez zaten erken dogumum vardı riskli gebeydim ınşaallah 1 hafta daha dayanır en azından 37 de gelseler kuveze girmezler ınşaallah sizin kilosu ne kadardı
Matmazelmemorial 2bebis1anne bende oyle okudum her yerde fakat ne olacak bilemiyorum 2 hafta daha durur ins kendimi hic hazir hissetmiyorum
2bebis1anne [silindi] dinlenmeye çalış canım belki dinlenirsen gecer seninki çok daha erkenmis ınşaallah şimdi gelmez
tazeanneolacam Toplanma kasılma mı demek acaba sancı mı demek. Çünkü ağrılı . Beni bu endişelendiriyor
Sunay10 tazeanneolacam yerleri daraldığı için toplanması normal ama belden kasıklara çok şiddetli bir ağrın olursa yatınca geçmeyen o zaman bi gidip nst gir olmadı
TugceBelis Benim de 36+6 yalancı kasılmalarım oluyor kasıklarımda içerde yırtılır gibi geriliyor inanılmaz bir acı veriyor geriliyor geriliyor bir süre yavaş yavaş geçiyor sonra Allahtan günde bir kaç defayı geçmiyor onun dışında pek bir agrım vs yok