Deletedmom93428 Ekimmeselesi ne söküğü yahu anam ağlıyor🙄😁 evet hszırladm vallahi iyikş hazırlamışım yoksa daha hiiç hazırlayamazdım🙄💃oğlum olacak inşallah canım senin kinin cinsiyeti ney? ☺️ Refakatçim de eşim☺️başka kimsem yok….
Ekimmeselesi Naz_01 vayyyyy biz çavuş sen komutan🤭🤭😁😁 heyecan var mı heyecan her şey tamam mı cinsiyet belli mi :)
Naz_01 Ekimmeselesi benden çok eşimde var desem daha doğru olur 😊çok şükür herşey tamam ama gelen giden yok belirti de yok .minik tatlı bir kızım olacak inşallah [url=https://www.hizliresim.com/kh1jfuf][img]https://i.hizliresim.com/kh1jfuf.jpeg[/img][/url] 😊
Meryemdimetoka Ekimmeselesi 37+4 haftalik olduk sukurler olsun onumuzdeki sali sezeryana girecegim insallah saglikla kavusalim bebeklerimize
Ozlemkdmrcl Ekimmeselesi benimde 30 hafta ama durumlar aynı siz gibi tam doğum zamanı 2 yaşına giricek oğlum var aklım hep onda doğuma odaklanamıyorum 2 gece nasıl ayrı kalıcam ondan falan sanki bensiz kimse bakamıcak gibi geliyor 🤦🏻♀️😀
hellobenelif Ozlemkdmrcl ah ya az once eşimle konusuyodum bende uyku girmiyor benimde gözüme inanın diyoru yemek yemezse makarna yapın ac birakmayin ablam kayinvalidem esim evde olucak, kendi annem benmle refakatci olacak. Nasil olucak hergun dusunuyorum 3 yasina giricek benim oglumda ama hic ayri kalmadik bu zamana kadar
Ellu Ozlemkdmrcl ay aynen bendede öle, bende 27+1, benimde 19 aylik kizim var. Kara kara düsünüyom nasil birakicam. Bide ben almanyadaym, en az üc gün kaliyosun burda sezaryende bi hafta😭😭😭Allah yardimcimiz olsun, tüm annelerin❤️
Nazanmira2014 Sev95 bende 6+4 ’üm 7 yasinda kızım var allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
hellobenelif Ekimmeselesi ah bende 20 haftalik oldum. 3 yasina girecek oglum var. Nasil olacak onu dusunmekten hamilelik nasil geciyor anlamiyoru. Hala yanimda yatar bensiz bi gunu yok bu yasina kadar.
Zhra4242 hellobenelif benimde öyle 7 yaşında kızım Aralık da oğlum 3 yaşına girecek Allah izin verirse Aralık da da doğum yapıcam ablası çok kıskanç bakalım oğlum nasıl olcak umarım ablası gibi çok da kıskanç olmaz