Ekimmeselesi benim şükürler olsun son 30🤗🥳 Sezaryen olacağım korku endişe gerilim ve 2 yaşına girecek bir oğlum var🤔 inş. Üstesinden gelebilirim.
Ekimmeselesi Deletedmom93428 ohoooo 30′dan sonrası çorap söküğü :) ee çanta ne durumda hazırlıklar tamam mı? Sağlıcakla gelsin bebiş cinsiyet nedir? Normal mi sezaryen mi? Refakatçin kim
Ekimmeselesi Uyumsuzzz 30′a gelince zaman su gibi akıyor :) sağlıcakla al kucagına cinsiyet belli mi? Özel mi devlet mi kaçıncı doğum?
Ekimmeselesi belisslinaa yuppi benden öncesin :) cinisyet nedir? Refakatçin kim olacak? Özel mi devlet mi? Sağlıcakla al kucagına inş.
Ekimmeselesi Aslanannesi1 minnoş maşallah cinisyet belli mi? Hazırlıklar tamam mı? Heyecan nasıl refakatçi belli mi? Sağlıcakla al kucağına
Ekimmeselesi Naz_01 vayyyyy biz çavuş sen komutan🤭🤭😁😁 heyecan var mı heyecan her şey tamam mı cinsiyet belli mi :)
Deletedmom93428 Ekimmeselesi ne söküğü yahu anam ağlıyor🙄😁 evet hszırladm vallahi iyikş hazırlamışım yoksa daha hiiç hazırlayamazdım🙄💃oğlum olacak inşallah canım senin kinin cinsiyeti ney? ☺️ Refakatçim de eşim☺️başka kimsem yok….
silaumut123 Ekimmeselesi benim için hiç geçmedi ya sabırsızlanıyorum 36. Haftayı geçtik ama günler geçmiyor
poyrazinannesi3547 Ekimmeselesi Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende 17 haftalık hamileyim çok şükür💙🤲🏻
Uyumsuzzz Ekimmeselesi amiin hepimiz inşallah. İlk gebeliğim devlet hastanesi. Oğlum olacak inşallah 🤗💙