kahve-cekirdegim Ozlmaydn benimde beğendiğimi eşimle annem beğenmiyor onların beğendiğini de ben napıcaz bilmiyorum hala bulamadık 🙄
Ozgull11 kahve-cekirdegim kuzum ben ali asaf yada ali aybars koyacaktım ama benimkiler kız çıktı 🤭 bana ali aybars hem modern hemde anlamlı gelir ali zaten ehli-beyt biliyorsun aybars ise ay kadar güzel pars kadar güçlü demek. Ali asaf da aynı şekilde asaf çok güçlü bir vezirmiş bana ikisi de hoş geliyor inşalla kısmet ikinci bebeğe olur 🙈🧿
kahve-cekirdegim Ozgull11 asaf var da aybars evet eşim düşünmüştü bir ara Ali ismi güzel ve anlamlı o ayrı of çok zor ya içime sinmiyor hiç biri 🙄
annesinin_beybisi kahve-cekirdegim yusuf kaan benim tavsiyem ama sordugun isimler arasında ben miraç ismini begenmiyorum yiğit aras daha iyi😊
kahve-cekirdegim annesinin_beybisi Yusuf ve Kaan’ı ayrı ayrı beğeniyorum ama eşim ve annem beğenmez kesin farklı farklı isimler söylüyorlar ya 😂 eşim oğuz kaanı da beğeniyor
Ozgull11 kahve-cekirdegim şekerim sen yine iyisin benim ikizlerim olacak inşallah birine eşim annesini küçük yaşta kaybettiği için annesini ismini gülizar koyacağız diğerine hala isim bulamadık üstelik tek yumurta olduğu için isim olarak da uyumlu olsun istiyoruz ama gelde gülizarın yanına isim bul 😢
kahve-cekirdegim Ozgull11 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😊 çok zor isim gerçekten sizin de Allah yardımcınız olsun diğeri cinsiyet ne
Yildiz35 Kızlar eşim yiğit Efe’yi çok istiyo. Bana da iki ismi çağırmak uzun geliyo. Tek Efe olsun dediğinde de az geldi. Göktuğ dedim ama kararsız kaldık yaa.. fikirlerinize açığım 🙈
kahve-cekirdegim Yildiz35 bende aynı iki isim olsun istemiyorum ama tek de güzel içime sinen olmadı eşim de göktuğ,gökalp isimlerini söyledi gökalp daha ılımlı gelmişti:)
Cennet-polat kahve-cekirdegim Gökalp tek olabilir bence bı isme karar verin onu sürekli seslenince içinize siner ☺️
kahve-cekirdegim Cennet-polat karar veremiyorum bir sürü düşündük bütün isimleri resmen ama biri bişey diyor bütün hevesim gidiyor ya da eşimin içine sinmiyor kaldık böyle 😂
Evinaydn kahve-cekirdegim bizimde hayırlısıyla Miraç ege olacak abisininde Samet evren uyumlu olduğunu düşünüyorum 😍♥️
Cennet-polat kahve-cekirdegim ☺️kura cekin ozmn beğendiklerinizi yazın çekin sonrada değiştirmeyin artık alisirsinz