kahve-cekirdegim Brcn-12 amin inşallah benim içime miraç sindi tek de daha güzel ama eşiminde gönlü olsun istiyorum o yüzden tek güzel varsa tek bulamazsam iki olacak miraçın yanına mecburen :)
Anthing kahve-cekirdegim siz de haklısınız tabi gönlü olsun. Ama artık farklı olsun farklı olsun diye diye şaşırdık isim koyarken valla😄 anne baba olarak çocuğumuz için en önemli yapacağımız iş ona anlamlı ve güzel isim vermek. Gerisi teferruat. 😄
kahve-cekirdegim Merve2234 haklısınız ama bilmiyorum karar veremiyorum yiğit Aras uyumlu gelmişti sonra miraç içime sindi ama eşiminde gönlü olsun istiyorum kaldık böyle
kahve-cekirdegim denizinannesi12 can düşünmem de Alp olabilir teşekkür ederim ama eşim biraz daha farklı isimler bakıyor beğenmiyor da 😂
kahve-cekirdegim Anthing aynen öyle bende öyle düşünüyorum farklı derken değişik değişik söylemesi zor anlamı öyle kökeni farklı ne bileyim yeni nesil isimleri garip galiba 😂
Irem2021 kahve-cekirdegim en başından beri Ali Tuğra diyorum ama ben diyorum 🤭 eşim daha düşünüyo ama hala bi isim bulma telasimda var bilemiyorum 😀 birde kizim var Rabia Yüsra 🥰 şuracıkta bekleyip fikir edinip iyice kafami karıştırayım 😂 hayırli geceler herkese
kahve-cekirdegim Irem2021 😂😂 kafa rahat karışıyor da isim bulunamıyor 😂 bende bişey düşünüyorum biri bişey diyor gidiyor bütün fikir şimdi miraç sindi içime eşimle annem çok diyor eşim Türk isimleri arıyor çocuk doğacak isim yok 😄
Irem2021 kahve-cekirdegim adıyla yasiyolar çünkü ne olursa olsun karakterde bile etkisi var ana baba olarakda uzerimize dusen guzel isim vermek 🥰 Adiyla gelsin inşallah minik prens🥰
kahve-cekirdegim Irem2021 evet bize düşen görev güzel anlamlı isim koyup yaşatmak hayırlı evlat olsunlar inşallah güzel bir isim buluruz 😊
agustosannesi1 kahve-cekirdegim 35 haftalık hamileyim. Biz de şöyle içimize sinen bir isim bulamadık. Tam seyit koyalım dedik bu sefer de seyithan mı olsa acaba diyor eşim. Ne kadar zormuş bu işler
kahve-cekirdegim agustosannesi1 gerçekten çok zor ya herkes bişey söylüyor insan etkileniyor illaki eşiminde gönlü olsun istiyorum bakalım doğunca koyarız bu gidişle 😅
Ozlmaydn kahve-cekirdegim ben ensar ismini beğeniyorum bu aralar biz de isim koyamadık 6 aylık olduk hala isim yok ortada 😅 yaman da hoşuma gidiyor ama eşime sorsan hiçbirine tamam dyemyor ben yine aa bu güzelmş olablir dyebliyorm😅😅
kahve-cekirdegim Ozlmaydn benimde beğendiğimi eşimle annem beğenmiyor onların beğendiğini de ben napıcaz bilmiyorum hala bulamadık 🙄
Ozgull11 kahve-cekirdegim kuzum ben ali asaf yada ali aybars koyacaktım ama benimkiler kız çıktı 🤭 bana ali aybars hem modern hemde anlamlı gelir ali zaten ehli-beyt biliyorsun aybars ise ay kadar güzel pars kadar güçlü demek. Ali asaf da aynı şekilde asaf çok güçlü bir vezirmiş bana ikisi de hoş geliyor inşalla kısmet ikinci bebeğe olur 🙈🧿
kahve-cekirdegim Ozgull11 asaf var da aybars evet eşim düşünmüştü bir ara Ali ismi güzel ve anlamlı o ayrı of çok zor ya içime sinmiyor hiç biri 🙄