Senayyalcin Kuzusununanasi Zararlı olsa doktor zaten vermez her gün yatmadan önce iki tane kullanmanız yeterli olacaktır ben günde dört taneye kadar içiliyor bitkisel bir mide bulantısı ilacı ben doğumdan önceki güne kadar kullandım
Gulsah1616 Kuzusununanasi doktoruna danış. Çünkü benim doktorum ısrarla yazmadı. Sebebini bilmiyorum ama ısrarla yazmadı. Sadece kraker leblebi meyve felan ye diyordu
Minikmucizembenimmm Kuzusununanasi 20. Haftaya kadar kullandım doktor doğum kadar kullanabilirsin demişti
haziranin25i Kuzusununanasi günde 4 tane içiyordum. 15.haftamda bıçak gibi kesildi 🤭 zaten içindeki yazıyı okuduğunuzda da 4 taneye kadar içebileceğiniz yazmakta 😊
kaderelmci Kuzusununanasi 35+4 haftalığım 6+1 den beri ilk haftalar günde 2 alıyordum 20. Haftalardan sonra 1 e düşürdüm Doğuma kadar da devam ederim gibi
Btl_ulusal Kuzusununanasi bu ilaç tamamen bitkisel ve hamileler için yapılmış bir ilaç benim mide bulantılarım aşırı şiddetliydi yataktan dahi kalkamıyordum sabah akşam iç demişti doktorum şuan eskiye göre azaldığı için günde bir taneye düşürdüm
Halimeege Kuzusununanasi 4 aya yakın içtim icmedigim gün perttim baktım olmuyo birakmadan içtim zaten mg çok düşük
Zehrayrr Kuzusununanasi 20. Haftama kadar günde 2 defa içiyordum şuan 33 haftalığız her gece 1 tane içiyorum hiçbir zararı yok içebilirsiniz 🥰
Kbrpsygt Kuzusununanasi 7 aydır kullanıyorum doktorum doğum yapana kadar kullanabileceğimi söyledi çokta rahat ediyorum
KbrAtbs Kuzusununanasi Korkma hiçbir zararı yok. Ben 8 haftalıkken başladım şu an 31 haftalığım ve hala kullanıyorum. Hiçbir sıkıntısı olmuyor 🤗