Merhaba hanımlar 16 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu çktı ilaç kullanıyorum 1 tanesi tek kullanımlık saşe dün onu yaptım bugünde normal ilaçları kullanıyorum ama idrar rengim baya koyulaştı sapsarı idrar oldu bu normal mi enfeksiyon için neler yapıyorsunuz bol su içtiğim halde çıktı malesef ki

Bende çok çektim idrar yolu enfeksiyonundan ama bol su tükettiğim halde oldu ama korkmayın geçiyor ben hamileliğin başından beri uğraştım son aylarda bitti az denecek kadar rahat olun ilaçlarınızı kullanın her şey geçiyor gidiyor 🙏🏻

Fatmaadnz Çok teşekkür ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende bugün gece başladım kullanmaya idrar rengini çok koyulaştrdı o yüzden tedirgin oldum önceden 5 haftalık 2 düşük yaptm malasef şimdi hep bi korku oluyor

Fatmaadnz Çok teşekkür ederim Allah razı olsun kullandınız zaman idrar renginizi koyulaştrdımı acaba dün saşeyi içtim bugün öyle olunca korktum

Mimhb kan ve idrar testi yaptrdm idrarda çıktı dün doktor ilaçlar verdi işte kullandım bugün baya koyu olmuiyi idrar rengi normalde böyle degldi acaba ilaçlar iltihapmı attryor bilmiyorum

poyrazinannesi3547 koyudan kastınız nedir açık sarıdan sarıya dönmekse bende oluyordu ama bol bol du tüketin 🙏🏻 Çok şükür ben doğum yaptım geçti hamilelikten kaynaklıymış çok şükür akıntımda çok oluyordu ben çok antibiyotik kullandım yani korkmayın doktorunuz ne diyorsa onu yapın ve rahat olun doğunca hepsi geçecek ben baya bi sıkıntı yaşadım hamilelikte idrar yolu belki de çok takmadım sizde öyle yapın beterin beteri var 🙏🏻 Hepsi geçecek Allah’ımın izniyle 🙏🏻

Bnde de çıktı 2 hafta önce monurol saşe içtim bnde ve antibiyotik kullandım doktorum bna söylemişti idrarın rengi değişecek korkma diye bnmki hatta kırmızıya yakındı ilactaki kimyasal idrara geçiyormuş bol bol su için ve mutlaka probiyotik yiyin yada için bol bol yoğurt bn dün tekrar test verdim hiç kalmamış enfeksiyon bunlarla hemen atlattım

poyrazinannesi3547 benimde hamileliğin ilk başlarında enfeksiyonum vardi. Munorol sase ve antibiyotik kullanip yanında ekstra probiyotigi yoğurtla karıştırıyordum. Bir sure azaldi fakat suan 35+4teyim yine yukselislerde. Bu surecte yine munorol ara ara içmiştim. Şimdi doktorum fitil verdi 2 kullanimlik. Probiyotige de devam ediyorum ve bol su içiyorum. Hamilelik oncesi enfeksiyonum yoktu ama hamilelikten dolayi olabiliyormus

busrabyrm97 Çok geçmiş olsun bende idrar koyu olunca çok korktum doktorun numarasınıda almayı unuttum öyle yapıyım inşallah benimde geçer bi an önce,

Zeze2454 geçmiş olsun canım benim de öyle oldu o kadar korktum ki bebegin suyumu di ye çok endişelendm

eldms Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende 17 haftalık hamileyim yeni öğrendim önceden yoktu enfeksiyon umarım bi an önce geçer zaten kan hapı vitamin troid hapı içiyorum brde enfeksiyon ilaçları oldu iyice mahfoldum ilaçlardan