Pinkmom Sedefcann08 Açıklık muaynesi ilişkiyle bir deil canım ya bunda direk rahime dokunuyr doktor diğer olay daha yüzeysel kalıor bunun yanında.İnşallh açıklık falan çıkmaz doğumuda tetiklemez.Hayırlısı ile 3,4 hafta daha dayanabilrz🙏🏻
Sedefcann08 Pinkmom hani tabiri caiz dedim da :)) saglam dokundu zaten orasi kesin ama.derin nefes aldim gebe platesinde ogrettiler o zaman hic agri hissetmedim
Ayazim Sedefcann08 biz basından beri kardeş kardeş yatiyoduk bi ay memlekete gittim geldim kardeşlik kalmadı 😂😂
Pinkmom Sedefcann08 Biz 8 aydır öyleyiz😂😂 eşim çok korktuğu için yanaşmıor bebeğimizden önemli deil nasıl olsa doğumdan sonra engel kalmayacak die🙈😂Anlayışlı eşler forever
Deletedmom18 Sedefcann08 canım ben 34+6 günlüğüm haftalardır yaşıyorum ayni sıkıntıyı benimkinde sağda sürekli oturuyor herhalde taş gibi yamuk kalıyorum öylece nst ye de girdim normal herşeyin dedi şimdi bile sağımda lavaboya girdim zorla yıkadım düşün nasıl girmişse oraya
Sedefcann08 Ayazim az önce eşime dedim taile git sen bi dayina halana hayirdir dio dedim k8 az ozliyim de dikildin eve dedim hele sus diye doğumuna az kaldi bir yere gidemem😀😀yemedi yani
Deletedmom18 Sedefcann08 benim Karakoçan varya sağdan çıkmıyor anneme geçen diyorum taş kesildi burası neyini attı çükünü atmıştır diyor 😌