Sedefcann08 Ayazim sol tarafim tas kesiliyordu belirli araliklar ile nefes almakta zorlanir oldum tamam rahatlıyorum dedim.zaman geçince tekrar oldu tanidik vasitasi ile acile gidip nst cekildim
Ayazim Sedefcann08 iki gün önce sanki benimde böyle oldu ama ben kasılmalar başladı diye çok önemsemedim doktorumu aradım oda acilde açıklık var mı baksınlar bi dedi 38 den önce alttan muayene açıklığı tetikliyo diye bildiğim için gitmedim uzanıp dinlenince geçti bugünde skntm yok acaba benimde şancı mıydı
Sedefcann08 Ayazim iste nst de ancak belli olir canim benim muane etti cok dar ski dedi aciklik yok dedi bilmemki acaba tetiklermi acikligi
Gohermusi Merhabalar 36.3 haftalik hamileyim sanki bu hafta girdiyinden bebegim az oynuyuor az haraket ediyor 2 gune doktora gidicem sizdede boyle olan varmi acaba buyudugu icinmi boyle az haraket ediyor????
Sedefcann08 Gohermusi aynen buyudugu icin olabilir canim meselq benimki gunduz ses yok beninkinden aksam vaktinde oynuyi oda tekmeleme deil ki takla atiyor hissi var
Ayazim Sedefcann08 bende tam bilmiyorum canım ama tecrubelilerden duyduğum o 38 den once tetikliyo deniliyo ne kadar doğru bilemiyorum ayrıca alttan muayeneden korkuyorumda
Nazlikiz_ Sedefcann08 dün gece aynı şekilde sabahladım bebek solda toplandı karnım taş kesiliyordu ne yöne yattıysam yer değiştirmedi harekette etmedi bugün doktora gittim muayene etti bebek gayet iyi aşağıda da değil suyuda yerinde eve gidip bol su iç ve dinlen yarına kadar aynı şeyi yaşarsan gel dedi şuan bebeğim hareketlendi ara ara karnım sertleşiyor sadece nst de çekmediler
Sedefcann08 Nazlikiz_ bende cekildi canim ilk.sancilar 80 i gördu tabi esimle doktor hemen mudahale ettiler sakinlestirmek adina ole sanci coktu ama bendeki ağrı normal gayet bide kendimi ole normal dogumw hazırladım ki sezerywn olurum diye hepten panikledim 1 saat arayla tekrar cekildi sanci azaldi igneler yapildi rahatlatici serum takıldı eve geldim arada oluyir yine tas gibi
Pinkmom 34 oldum.Aynı şikayetlerden yarın doktora gidicem bebeğimin hareketlerinde de azalma var.Çok endişeliyim inşallah sancı açıklık falann çıkmaz😔Aslında hiç alttan muayne olmak istemiorum ama eğer açıklık varsa bilinmeside gerek.Napcam bilmiorum
Sedefcann08 Pinkmom alttan muaneden korkma sakin ole bir endisen varsa nerdeyse altima.edecek pozisyona gelmistim korkudan ama korktugum la alakasiz idi vallha
Pinkmom Sedefcann08 Daha önce alttan muayne oldm ama parmak ile olmadım hiç çok stres yapıorum kasarım muhtemelen acır die😓 Sizin bebek harektleri nasıl peki,durulma var mı
Pinkmom Sedefcann08 Bir de doğumu tetikler diyolar rahimi uyarmamak içn olabildiğnce çatı muaynesini bile geç yapıolar.Bu yüzden de kararsızm açıkcası
Demir @Kubra_dmrr Canım yorumları oku.Genelde iğne serum yapmışlar hep.Bende yarın gidicem selda hanıma riske atmak istemiyorum.İçim hiç rahat değil.🙁
Kubra_dmrr Demir okuyacağım canım şuan hiç iyi değilim dün gece yine hastanelerdeydim verdiği adalat kasılma ilacı yüzünden 2 serum yedim anlatırım kolumu kaldırmaya halim kalmadı aradım sabah yine erken Doğum olmasın diye verdim iç dedi yan etkileri çok kötü yaptı beni
Sedefcann08 Pinkmom var gibi ya eşimde fark etti eskisi gibi zip.zip deil ams.ultrasyonda gaye5 keyfi yerinde idi kalbide guzeldi atiyordu
Sedefcann08 Ayazim insallah tetiklemez amw.tabiri caiz bayaniz diye diyorum iliski gini düşün ama cok kisa sureli 5 saniye :)))
kubranur58 Sedefcann08 bende cok fenayım bende pazartesi günü dr 34 haftalık dedi belimden kasıklarıma doğru ağri oluyor bebek sürekli sağ tarafımda toplanıyor
Sedefcann08 Pinkmom bende şak diye yaptılar olmaz dedim ama.bilgim oldugundan deil utandigimdan kaynanam benimlr iceride idi annem disarida annem cok duygusal ağlıyo diye kaynanam benile iceri geldi devlete ilk gittik doktrum gelene kadar esimi bile iceri almadılar ozel3 gecince cok şükür esim yanimda idi rahat ettim yaptırdım
Pinkmom Sedefcann08 Açıklık muaynesi ilişkiyle bir deil canım ya bunda direk rahime dokunuyr doktor diğer olay daha yüzeysel kalıor bunun yanında.İnşallh açıklık falan çıkmaz doğumuda tetiklemez.Hayırlısı ile 3,4 hafta daha dayanabilrz🙏🏻