Aycaccelik HappyMom 6 aylık bebeğim var wee baby biberon emzik kullanıyorum hem uygun ayda bir gidip yeni biberon ucu alıyorum hem memeyi kabul ediyordu meme ucuyla eşit biberon emziği olmasına rağmen bide bi çok kişiden philips aventi kullandıkça meme reddi yaşadıklarını duymuştum o yüzden şu an gayet memnunum bi sorun yaşamıyorum hem cebe de uygun olduğı için gittiğimiz yerde unutsak bile eve geçerken yenisini anında alabiliyorum
muges44 24 haftalık hamileyim, philips avent favorilemiştim ama biraz araştırınca lansinoh dan memnun kalan birçok anneye denk geldim. Daha öğlen sipariş verdim aldım gitti🤭Artık göreceğiz
Yasemm96 Tomme tippee aldım bakalım antikolik biberon olandan aldım gaz sancısını vs engelliyormuş bebekte etrafımda çok önerildi bakalım kullanıp göreceğiz 😊
zaydn Bana doğmadan önce biberon almak mantıksız geliyor eger sütüm olmazsa emmezse alırım diye düşünüyorum
Tggba zaydn sütüm geldi ama göğüs ucu yaramdan dolayı cocuk tutamadı sistikce sisti tek gögüsüm mecburen sağa sağa biberon ile verdim hersey düzeldi simdi emiyor çok şükür küçükte olsa her ihtimale karşı bulunmali gözüm korktu
Zezz zaydn bende sizin gibi dusunen biriyim..ama bugun wee nin biboronu cok uygun plunca bimden suluk ve 2li biberon aldim ve cam
Birann zaydn canım emse bile bazen bı kaç saat bile olsa bı yere gidip gelsen sağıp vermen lazım. Sen al bence bulunsun mutlaka ihtiyacın olacak
Emiryigit47 zaydn biberon sadece süt için değil arada su içirmek içinde kullanılabilir😊 bebeğe su içirmeyi unutmayın🤲🌺
gamzosgamzos Aycaccelik kesinlikle benim kızım avent yüzünden 3 ay emdi red yaptı biberondan olduğuna eminim çünkü 19 aylık hala aventten başka biberon kabul etmiyor
Hacerdnc Aycaccelik En basta philips avent almayı düşünüyordum. Sonra çevremdekiler boşuna o kadar para verip alma bebek emmezse alırsın idareten biberon al dediler. Bende wee marka aldım. Hatta bugün bime de geldi 2 li çokta uygun onu da aldım. Kullanmayı bekliyorum bakalım. Emzigini de aynı marka aldım.
Sevilss zaydn Acıyor mu bayılıyorsun sızıdan tarifi olmayan bir sızı o yüzden doğumdan 1 ay önce falan zeytin yağı ile silmeni tavsiye ederim
Tggba zaydn acıyor valla☹ ben çok kendimde olmadigimdan bebeğe tutulmasını sağlarken oldu yanlış tutunma emme çok dikkat edin
Aycaccelik gamzosgamzos doğrudur bazı arkadaşlarım da güvenilir diyip alma yoksa asla emmez diyordu birde benim sütüm de azdı o yüzden çekindim
tirtilinannesii gamzosgamzos yaa bende avent iyi diye tutturdum bi avent biberon diye tek gerekcem de ucu gögüs ucuna benzer olduğu içindi 😳
benaslindayohum gamzosgamzos benim kizimda 2 aylik hic memeden emmemisti hep biberondu artik iki uc öğün meme vermeye basladim ve hemen tutuyor mememi belki baska sebebi vardir bende avent kullaniyorum
bilges HappyMom dr browns almistim ilk çocuğumda küçük orta büyük boy hepsini kullanisli ama abartıldığı kadar değil .Bi zaman sonra içinde ayriyetten olan yeşil çubuğu temizliği zor ve o çubuk olmadan da kullanılır diyor yalan akıtma yapiyor . o yüzden lansioh 160 ml cam alicam büyüğe gerek duymuyorum
mrs_elisah Lansinoh. 6baydır kullanıyoruz meme reddi yapmadı sürekli biberon veriyorum ama yine de emiyor kızım doğduğu günden beri. 2.bebeğe de lansinoh alıcam çok memnunum