midekoruyucu Huzurmelegim_28 bana niye hemen geçiyor şu saatler 😒 hiç bi bok anlamıyorum hemen akşam oluyor hergün aynı şeyler 😵💫😵💫😵💫
Mom789 midekoruyucu hahahha doğumdan sonra banada aynisi oldu zaman nasil geciyor anlamiyorum valla İncindim😂😂😂
Huzurmelegim_28 midekoruyucu bana geçmiyor sıkıntıdan patlıycam tek başıma dışarıda çıkamıyom sıcak tv ile aramda çok başka bir bağ varrr 🤯🤯🤦♀️🤦♀️
midekoruyucu Mom789 kız valla herşey alt üst oldu sanki, gün bitiyor benim daha yapmak istediğim çok şey var ama vaktim yok 🥺
midekoruyucu Mom789 🥺 ne yapacuuhh böyle yaa, ne zaman level atlicaz böyle olmuyo bu bölüm çok sıkıcı 😂😂😂
Mom789 midekoruyucu sıkıcı gibi ama cok tatlı ya şuan bi avuç koynuma sokuyorum mis gibi uyuyor büyüyünce bunu yapamicaz diye nasil üzülüyorum dogdugu günkü resimle sanki arasında dünya fark var büyümüş diyorum ayyy ben herhalde bebek özlemiyle 2. Yi çabuk düşünürüm 😂😂
midekoruyucu Kusciviltisi sidikli hanımla uğraşıyorum beni parmağında oynatıyor sağolsun 😂 o ne derse onu yapıyoruz. Kendimi inek gibi hissediyorum sürekli emmek isteyen bir buzağım var 😂 yemek yiyebildiğim zaman kendimi şanslı hissediyorum 😂😂😂
Gizemnurr Bana da günler hıc gecmıyor hava sıcak ve sürekli evdeyim kafayı yemek üzereyim kendimizi oyalıyacak bısey ler bulsak keske.. Aklıma da hıc bısey gelmıyo 🙄
Kusciviltisi midekoruyucu aaaa benim meleğim daha karnımda keşke kucağımda olsaydı öpüp koklasaydım coook şanslısınız 😍😍