pamuksekerinannesi Rkycl Valla ben Sezeryan oldum 13 kilo almıştım 1 hafta sonrasında 3 kilo fazlam vardı bebeğim 3 aylık oldu hala 3 kilo fazlam var😂
Rkycl Ades Anne44 ödem tartida fazla mi cikartiyo 😋 cünkü ayaklarim ellerim bacaklarim fena halde sis 🙄
Anne44 37+4 16 kilo almışım. Ama nerde bu kilolar anlayabilmiş değilim. Vücudumun karnım dışındaki bir yerinde kilo aldığımı gösteren bir durum yok 😊 umarım ödemdir büyük kısmı😂
Rkycl GldnUysll ama siz baya zayif baslamissiniz benim bulantilarim varken ben cok yedim nasil olduysa hep de yattim yanima kar kaldi 😒
GldnUysll Rkycl ben bulantilardan dolayi sadece tuzlu yogurt ve kraker yedim ayaga bile kalkamiyordm nerdeyse hic gecmeyecek saniyordum 😨😨😨
Rkycl Haviii 1.63 ama ben düzenli spor yapan biriydim yani kas kütle oranim fazlaydi yag oranim düsüktü simdi noldu bilmiyorum 🤭😋
Busecetin Minicik kiloları duyunca nasıl imreniyorum 35.hafta bitiyor vee beb 19 aldım umarım hepsi gider ümidim o 🙄 kendimce hesap yapıyorum 10 kilosu bana yapışık kalıyo hep doğumdan sonra
Birkelebek 36+2 14 kilo aldim ben de merak ediyorum genelde 40 i cikana kadar eski haline donuyormus kilolar gercekten bu kadar kolay mi ki :)