Mymiracle1 AylinCk tarih belli olunca zaman gecmez yaa inşallah çabuk gecer günlerr hemen kavuşuruz bebislerimize🤩❤️
Mymiracle1 Arenn rabbim sağ salim kucağınıza aldirsin inşallah valla cok heycanli insallah kolayca ağrısız sızısız atlatırız❤️
2sy Mymiracle1 gozunuz aydin 😊 ben de o tarihlerde bekliyorum ama gun belli degil henuz. Tam 37de gidicem doktora umarim gunumuz belli olur bizim de 🙏🏻😊
Mymiracle1 2sy teşekkür ederiiz bizimde normalde 37de belli olacakti bugün gidince konuştuk. Sezeryan olacaksanız sizinde belli olur o zaman 🤩 rabbim sağlıkla kucağınıza aldirsin inşallah ❤️
Selin23 Ya benim merak ettiğim bir şey var sezaryen günü alıp ama o günden önce sancımız başlarsa spinal iğne yapılmaz diyenler var.. var mı öyle bişey
Mymiracle1 Muratnannesi yaa ayni gün kavuşacağız bebeklerimize demekk 🤩 tavsiyeriniz icin teşekkür ederiim dikkate alip uygulayacağım dediklerinizi inşallah ağrısız sızısız geçiririz bu süreci rabbim kolaylik versin hepimize
Kubra_baydar Mymiracle1 35+2 30agustosa denk geliyor biran önce doğurayım istiyorum ilk gebeliğim normal doğum istiyorum inşallah yapabilirim 🤭🥰🥰
Ftm3545 Selin23 evet planlı olmadığından yemek yedigim için 5-6 saat sancı çektim aç karnına olmak gerekiyor ya anestezi verileceği için
Sehera1 Mymiracle1 39+5 açılma yok yeterince aşağı inme yok beyimizin keyfi pek yerinde ancak zamanı kalmadı gelmezse mecbur huzurunu kaçıracağız
AyseguLena Mymiracle1 Bende geçen gün kan verdim doğum için detaylı, pazartesi anestezist ile gün kararlaştırılacak. Büyük ihtimalle hafta içi gelmiş olur aramıza bebişimiz.🤓 Sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah.. 😍