Mymiracle1 Huzurmelegim_28 rabbim sağlıkla kucağınıza aldirsin inşallah gelir hemencikk bebisiniz 🤩❤️
Mymiracle1 AylinCk tarih belli olunca zaman gecmez yaa inşallah çabuk gecer günlerr hemen kavuşuruz bebislerimize🤩❤️
Mymiracle1 Arenn rabbim sağ salim kucağınıza aldirsin inşallah valla cok heycanli insallah kolayca ağrısız sızısız atlatırız❤️
2sy Mymiracle1 gozunuz aydin 😊 ben de o tarihlerde bekliyorum ama gun belli degil henuz. Tam 37de gidicem doktora umarim gunumuz belli olur bizim de 🙏🏻😊
Mymiracle1 2sy teşekkür ederiiz bizimde normalde 37de belli olacakti bugün gidince konuştuk. Sezeryan olacaksanız sizinde belli olur o zaman 🤩 rabbim sağlıkla kucağınıza aldirsin inşallah ❤️
Selin23 Ya benim merak ettiğim bir şey var sezaryen günü alıp ama o günden önce sancımız başlarsa spinal iğne yapılmaz diyenler var.. var mı öyle bişey
Mymiracle1 Muratnannesi yaa ayni gün kavuşacağız bebeklerimize demekk 🤩 tavsiyeriniz icin teşekkür ederiim dikkate alip uygulayacağım dediklerinizi inşallah ağrısız sızısız geçiririz bu süreci rabbim kolaylik versin hepimize
Kubra_baydar Mymiracle1 35+2 30agustosa denk geliyor biran önce doğurayım istiyorum ilk gebeliğim normal doğum istiyorum inşallah yapabilirim 🤭🥰🥰
Ftm3545 Selin23 evet planlı olmadığından yemek yedigim için 5-6 saat sancı çektim aç karnına olmak gerekiyor ya anestezi verileceği için