Mom673 öncelikle size sabırlar diliyorum ve en güzel enerjileri yolluyorum. Kendim yaşamadım ama yengem yaşadı ve birebir şahit oldum o kızcagız tabiri caizse bir gün değil her gün dokuz doğurdu. Hikayesi söyle, gebeliğinin 8. Ayındaydı yanlış hatırlamıyorsam doktoru beyinde birseyin tamamlanmadığını ve büyük ihtimal down sendromlu olacağını söyledi işte kesin sonuç İçin bir test oldugunu bu testin de bilmem kaç dolar olduğunu hastane de florence Çağlayan buarada. Bizim ailemizde sağlıkçı cok hepsiyle paylaştık o can havliyle bir hekim tanıdığımız dedi ki kesinlikle teste gerek bile yok zaten bu ayda doğal gelişimi böyle. Ama o annenın gözyaşları çektiği stres anlatamam size işin daha da şaşırtan kısmı bir dahaki ay doktora gittiklerinde söylediklerini hatırlamıyor olmasıydı herseyin normal olduğunu söyledi. Nasıl hissedeceğimizi şaşırmıştık boşu boşuna o stresi yasadıgımıza mı üzülelim öfkelenelim yoksa bebeğimizin sağlıklı olmasına mı sevinelim. Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah en kısa zamanda