kadifemsii Kubra96 birde ben şeker eklememiştim zaten şekerin süre herhangi bir faydası yok diye biliyorum kayısının kendi şekeri yetti ama siz bilirsiniz bol sütlü günleriniz olsun
Annecik_ Kubra96 direk kayısıları pişirip şeker koyun içine meyve suyu gibi yapın öyle de olur. Ben kaynatıyorum kaysıları sonra blendırdan geçiriyorum. Biraz da sulu olursa mis gibi meyve suyu oluyor hem de kayısının zamanı
Kubra96 Asyaayaz1 çok teşekkür ederim canım üzümde alayım bari bilmiyordum içine üzüm koyulduğunu. Kavanoza koyup hastaneye götürmek istiyorum sıvı alımına geçince rahatlamak için inşallah
Asyaayaz1 Kubra96 üzüm olmadan yapabilirsiniz ama olursa daha iyi olur evet götürün mutlaka ben unuttum evden almayı Allah’tan doğum sonrası hemşireler kendisi veriyormuş o şekilde tüketebilmiştim
Kubra96 Asyaayaz1 hastane veriyor canım ama benim içim almamıştı onu çok yavan gelmişti. Bende kendim yapıp götüreyim bu sefer dedim önemli çünkü hoşaf konusu, gaz vs çıkmadan çıkarmıyorlar hastaneden.
Kubra96 kadifemsii teşekkür ederim canım bende çok şekerli sevmiyorum dediğiniz gibi kayısı zaten tatlı bir meyve içeceğim şekilde ayarlayacağım ölçüsünü☺️
Kubra96 Asyaayaz1 amin canım Allah razı olsun son 3 günümüz kaldı heyecanım çok ve de stresliyim ikinci kez bıçak altına yatmak korkutuyor açıkçası beni. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah