htcsrtymc Kızlar bugün Bim’e çok güzel bebek eşyaları geldi neler aldınız? Biz en çok istediğimiz katlanabilir küvet seti, babayjem suluk, müslin vs aldık 😍 Allah kullanmalarını nasip etsin evlatlarımızın 🥰🙏🏻
Ayseee4238 htcsrtymc hiçbisey alamadim sben yürüyerek gidene kadar millet koşa koşa gidip aldı🤣 gerçi herşeyim tam eksiğim yokta alabilseydim sadece muslin alacaktim oda kaldı.
Pembepanterr yagizinannesii Ben e bevekten almıştım çöp en gereksiz gereç 😂 öylece duruyordu en son çöpe gitti
htcsrtymc Semablak92 yaaa ama hem çok sıra vardı hem her şey çook azdı 2 şer taneydi bir çoo şey mesela ☹️
Eski9 htcsrtymc eşim emzik muslin örtü ve mama tabağı aldı onun dışında çıtçıtlı badiler de güzel tabsiye ederim geçen geldiğinde almıştım doğumdan önce
BelisMelis41 ElfAtm1 bende gittim 5-10 dk kala bızım burda genelde hersey kalır alan olmaz 2 kısı vardı onumde 3 küvet getirmişler birde cam rende için gitmiştim acıkcası. Onumdekı kadın aç gibi daldı 2 tane aldı otekısı 1 tanesını aldı gitti bende elimde cam rendeyle eve döndüm 😂 cam rende cok fazla gelmişti bebek eşyaları genelde fazla gelıyor buraya müslinide daha önceden almıştım emziği ordan almak istemedim zıbında fazlasıyla var almıştım. Sonra anneme söyledim annemde canım benım saat 10 da uyanıp gitti bakmış son 1 tane vardı diyo biz cıkarkan 2 gebede dolanıyodu diyo 😂 ama sabah sabah kadına ne cok kızdım ne cokkkk. 😂
Ilkmercimekgeliyor ElfAtm1 cok iyi ya Alamadik biz onlari ben gidene kadar koşup almışlar 🤦♀️😂 Bizde sadece emzik suluk aldik bi onlar kalmisti 😂😂
Sunay10 htcsrtymc ah bende neler almak istiyorum ama hep cuma günü oluyor buranında cuma pazarı ve bu göbekle girip iç alamıyorum eşime söyledim ama saolsun oda hiç öyle şeylerle ilgilenmez oğlana bi telefon geliyor oyuncak al dedim onu bile almadı bide iş yeri marketle karşı karşıya
htcsrtymc Sunay10 yaaa kıyamam umarım bir daha gelişinde yakalarsınız buradan indirimleri duyuruyor herkes takipte kalalım ☺️ benim eşim de maalesef bu konularda böyle ☹️ Kayınvalidem sağ olsun onunla hallettik eşime kalsaydı yeniden gelir ne olacaktı
Nelmali htcsrtymc küveti set olarak aldım şansıma sadece onlar kalmisti baska bir sey kalmamıştı bizimkinde anneme de 2 muslin aldırdım nevresim istiyordum ama beğenmedim hiç eksiklerim de bunlardı zaten 😊
htcsrtymc Nelmali küvet alınmış daha ne olsun 😍 gerisi teferruat her an bulunabilir ama bu küvetlerin piyasasını biliyorsunuz 🤦🏻♀️ Güle güle doğup sağlıkla kullansınlar bebişlerimiz 🙏🏻
HurremSultan Bende yaklasik 20 tane body 12 agiz mendili besikine donence iki muslin bi battananiye nevresim seti agiz kasiyici eldiven biberon babynest dalin islak mendil bide bebek bezi aldım ha bide iki tanede al var pembis pembis😇😇
Beyza97 Anne yanı yatağı, mama önlüğü, müslin, battaniye, biberon, pijama altı, ağız mendili,zıbın güzel duygularmış ilk hamileliğim ilk alışverişim allah isteyene yaşatsın 🤗
Yavasi Beyza97 aminn bende anne yatağı ikili zıbın biberon suluk ağız mendili bebek nevresim seti aldım hepsi çok güzell 😊
htcsrtymc Beyza97 amiiin benim de ilk bebeğim heyecanla dokunuyorum her birine😍 sağlıcakla doğsun kullansınlar inşallah bebeklerimiz🙏🏻 Anne yanı yatağına yetişemedim yaa o çok işe yarar bir şey :()
Esra_80 Beyza97 anne yanı yatağı 😬ben hiç memnun kalmadım 39 günlük olduk bebeğimi aşırı terletiyor ısılık oldu hep elyaf olduğundan sanırsam bende minder serdim annelerimizin pamuktan yaptığı çok şükür ne ter ne ısılık kaldı hemen kaldırdım bende anne yatağını kışın iyi olur mu bilmem tabi
Dilekkuru Beyza97 kaçıncı aydasiniz benim daha çok yeni ben de ilk alışveriş olduğu için çok hevesliyim ve cevremdekiler çok heves etme acele etme diyo , sizde durumlar ne ama bende durmuyo alıyorum bisiler
Aysobaciniz htcsrtymc bende küvet setini ve amigurimi setini aldım diğerlerine yetişemedim bile yetişene kadar hepsini almışlardı 🤦🏻♀️
Merve-bebek Aysobaciniz en güzelini almışsınız sırf onun için ben sabahın köründe gittim şube şube gezdim sordurdum hiç kalmamıştı millet akşam dan gidip beklemiş sanki 3 dakika içinde sıfırladı her yeri
htcsrtymc Aysobaciniz en güzeli küvet seti bence diğerlerini yine bir şekilde buluruz ama malum bu küvetleri fahiş fiyatlara satıyorlar:( hayırlı olsun 😍
ogretmen_anneee htcsrtymc oyuncak - müslin örtü - penye battaniye alabildim küveti almıştım zaten ama herkes herseyi talan etmiş sanırım kapıda yatmışlar 😂
DRYD rabiiaaaa Ben de çok erken gittim ama insanlar dükkanı açmiş. Zaten her şubeye 1 tane gelmiş🤷🏼♀️
cakmakez htcsrtymc bende 2 li bodylerden, 2li pijama altı, muslin bez, ağız silme bezi, battaniye aldım oglusumuzun ilk alışverişi ☺️
Ayse_ayhan12 Baby nest zıbın Müslin örtü oyuncak toplar neşeli halkalar oyuncak sepeti küvet seti neredeyse bir çok şeyi aldım 😍