Gizemmnurt akgunbirsen Böyle bir şey alarak çok iyi yapmişsiniz belirli yaşa kadar kullanilir yani kullanışlı güle güle kullanın 🤗🍁
akgunbirsen denizinnannesi aynen haramidere de bulunandan aldım canım. Dükkanın adı yok ki 1 haftaya dolap gelmiş olur o zaman kartlarını alırım size atarım olur mu? En üst katta ama yürüyen merdivenden çıkınca hemen o hizada.
denizinnannesi akgunbirsen ay cok memnun olurum valal aslında icerdeki magazalarin ismi oluyoda kolay bulmak icin gelince artik atarsiniz size zahmet bu arada benim bebis erkek boyle bisey gidermi beyaz istiyorum bende
zaydn Çok hoş ama o aynalar çok toz olur ve silmesi zor oluyor bizim dolapta öyle çok beğenerek aldım ama silmekten canım çıktı bide zor siliniyor 😂🤦🏻♀️
Deletedmom23234 akgunbirsen Çok şıkk, ayrıca çok doğru bir tercih yapmışsınız gereksiz masraftan da kurtulmuşsunuz dolabı büyük alarak
akgunbirsen Deletedmom23234 teşekkürler ☺️ Aynen sürekli mobilya değiştirmektense bi kere alınır uzun süre gider.
ebruzb akgunbirsen çok güzel güle güle sağlıkla kullansın bebişiniz 💐 bende bu tarz alacağım direkt bebek odası gibi düşünmüyorum zaten ilk yanımızda olacak öyle rengarenk bebek odalarına gerek yok bence sade şık ilerde de kullanılabilir 🧸
akgunbirsen ebruzb çok teşekkürler 💚 sizde şimdiden güle güle kullanın, aynen en mantıklısı ileride kullanılacak dolaplar. ☺️