Esan hilal20gcm 34 hafta 64 le basladim su an 74 um son haftalarda kilo alimim durdu basta cok hizli aldim ins max.1 -2 kilo ile doguma gideriz🥰
hilal20gcm Esan bende aynı şeyi düşünüyorum 20li haftalara göre şimdi kilo alımım daha yavaş hatta durdu bile diyebilirim keşke hep böyle gitse Doğuma kadar 😂
ada94 hilal20gcm teşekkür ederim ☺️ ilk hamileliğimde 15 kiloydu. İkincisinde insan biraz daha dikkat ediyor ama yine de olmuyor pek 😂🤦♀️
hilal20gcm dakpinar- inşallah ama 21 22 den sonra başlıyor asıl kilo alımı 😂 ama ben 18 haftaya kadar 2,5 kilo almıştım diye hatırlıyorum 😂
hilal20gcm Martha gerçekten çok şaşırdım benim şekerim çıksa bile asla başaramazdım 3 kilo ile bitirmeyi bir kere sadece çocuk 3 kilo doğuyor ortalama olarak 😂 ee su plesanta artan kan hacmi ne oldu 😂
Martha hilal20gcm onu ben de anlamadım doktorda ilk muayenede 57 kg çıktım. Doğuma girerken hala 60 kg idim 🤣kızım 3410 gr doğdu. şimdi 56 kiloyum 🤣
Durunbigeldim hilal20gcm veririz illa ki hayatım boyunca 50 kiloyu dahi görememiştim biraz tuhaf geldi bu rakamlar😁eşime diyorum bari kalça basen bişeyler çıksaydı 63 kilo nerde bilmiyorum bi önde göbek var😁
Yenianneadayi2208 hilal20gcm 20+3 - 52,8- 2kilo 300 gr almışım 🙈 Son 1 ayda 1,5 kilo aldım, yeme isteğim arttı sanki birazcık 🤦♀️
hilal20gcm Yenianneadayi2208 20 li haftalarda benim de iştahım baya vardı şimdi daha az belki sizde öyle olursunuz belki sıcaklardan da olabilir 🤷♀️
Sude-96 Yenianneadayi2208 aynı bende öyleyim haftamız da aynı sayılır bende son 1 ayda 2.4 kg aldım bi anda