hilal20gcm Evet arkadaşlar kimler kaç kilo aldı 😂 ben 30+3 Günlük hamileyim 7,5 kilo ile devam ediyorum doktorum gayet iyi gidiyorsun diyor bilemiyorum sizlerin nasıl gidiyor kilo durumları 😌
Yeni-anne4-02 Hafissee peki ya göbeğiniz nasıl görünüyor, o da eskisi gibi mi, ya nasıl oluyor bu kadar az kilo alınıyor 😬 MaşaAllah çok özeniyorum ben 31. Haftadyım 10 kilo aldım bile 😬
ada94 hilal20gcm 33 haftalığım 10 kilo almışım cıldırıyorum 🤦♀️ O kadar da dikkat eden biriyim . Tekrar leslieye başladım inşallah daha almam 😢
dakpinar- hilal20gcm 18+1 56 kilo 1 kilo aldım 😍 inşallah biz de az kilo ile tamamlayan güzel annelerden oluruz 😍🤲🏻🧚🏻♀️
hilal20gcm dakpinar- inşallah ama 21 22 den sonra başlıyor asıl kilo alımı 😂 ama ben 18 haftaya kadar 2,5 kilo almıştım diye hatırlıyorum 😂
Martha hilal20gcm gebeliği 3 kilo alarak tamamladım doğumdan sonra yine eski halime döndüm tabi. göbeğim bile çıkmamış 😂
Melike a_burcu_bur hahah herkes zayıf zayıf, bende benim gibi çok kilo alanları görünce mutlu oluyorum 😂🙊