Sunay10 KkubraOz ay inşallah iki katına çıkar çok dikkat et çalışmıyorsan evdeysen eğer çok yeni gebelik çünkü ayakları uzat yat yerleşsin iyice
KkubraOz Sunay10 çalışmıyorum dün başladım progestana ayaklrımı yukarı kaldırıp uzanıyorum hep inşallah kanama da kesilir de🤲🏻 Çok teşekkür ederim ❤️
KkubraOz yigitegenin_annesi ne güzel ya hep böyle şeyler okuyunca mutlu oluyorum rabbim isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah😍
Sunay10 KkubraOz progestanı bak aşaya fitil gibi koy hapı daha çok etki ediyor demişti benim özeldeki doktorum
KkubraOz Blossom00 yaa evet hatırladım hatta çok olmamış konuşalı 🤭 en yakın zamanda inşallah bi an önce kavuşursun sende ❤️ Dualarım seninle 🥰
KkubraOz Sunay10 öyle yapıyorum ama kanamam arttı bugün. Doktora gittim değerim 11 di cuma günü 33 e çıkmış bugün.Ama kanama olduğu için kimyasala dönebilir ya da tutunadabilir bilemeyiz beklicez sadece dedi😔sevincim kursağımda kaldı anlayacağın
Sunay10 KkubraOz sen koy ayaklarını koy yastığa yat dinlen hep dua et rabbim sağlıklı hayırlısı ile nasip etsin inşallah