KkubraOz AnnelikHayali aaa seninde mi tuttu bebiiş ya çok sevindim 🥰🥰allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️ Evet betayı verdim 11 çıktı ama lekelenmem var doktor hemen progestan başladı salı günü değerin artıp artmadığına bakcak o güne kadar günde 3 defa kullanıcam inşallah benim bebişimde bana tutunur 🤲🏻
AnnelikHayali KkubraOz çok şükür canım. Ben de vazgeçtim dediğim, ovulasyonu bırakıp tatile çıktığım an tuttu. 😊 progestan iyi gelir Allah’ın izniyle. Bol bol istirahat et. Sağlıkla tutunsun miniğin annesine. 🥰
KkubraOz qokceyy canım yumurtlama takip etmedim ama son adet tarihim 4 temmuzdu iki gün sürdü. Ayın 16 sında ara kanama yaşadım doktorumu aradığımda yumurtama günün olabilir değerlendir dedi. Bugün de gebeliğimi öğrendim işte.
KkubraOz Flyderndkk yaa inşallah 🥰böyle içten yazdınız hepiniz çok mutlu oldum gerçekten çok teşekkür ederim❤️
KkubraOz AnnelikHayali bende bu ay salmıştım onun etkisi heralde htta yapmamam gereken o kadar şey yaptım ki şu an mucize gözüyle bakıyorum🥰 bebişlerimiz çok yakın olcak allah izin verirse doğumları filan irtibatı koparmayalım olur mu❤️
yigitegenin_annesi KkubraOz gözün aydın canım bende akşam ağladım anne olamicam diye bol dua ettim kadir geceydş o mzn sabah test yaptm pozitf 😍
KkubraOz yigitegenin_annesi ne güzel ya hep böyle şeyler okuyunca mutlu oluyorum rabbim isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah😍
Blossom00 KkubraOz Görünce çok sevindim inşallah sağlıklı olur senin kürtajdan 7 ay geçmişti dimi öyle yazmıştın bende 5. Aya giricem umut oldun bana rabbim nasip eder inşallah banada😍🙏🏻
KkubraOz Blossom00 yaa evet hatırladım hatta çok olmamış konuşalı 🤭 en yakın zamanda inşallah bi an önce kavuşursun sende ❤️ Dualarım seninle 🥰