kubranur58 Hknoznr_ al benden de o kadar canım kusmadım cok iyi geçti arkadaşim acilde yattı kaç kez bizim kızımız oldu diğer arkadasmda erkekdi oda hep kusuyordu
sudamlasi Deletedmom434 onu da gördüm karısı 9 haftalıkmış ot çöp herşey istiyomuş katlanamıcaktın madem ne dıye hamile bırakıyon karını gelmiş burda bize soruyo kapattılar dimi hesabını onun
sudamlasi Deletedmom434 aklı başında olsaydı gelmezdi buraya bebeğin gelişimini takip etse neyse. ne dıye üye oluyon🤦🏻
Ezgi14 [bilinmeyen] Her hamilelik kendine ozgudur. Erkegi veya kizi yok bu isin. Allahin verdiigi mucizeye sukredin. Cinsiyet icin bu kadar arastirma yapacaginiza.. Bir bebek icin yillarca çabalayan bir servet doken insanlar var.. Siz kiz dedi erkek der mi. Mide bulantiniz oldu mu ne aserdiniz. Erkek dediginde kac haftaliktiniz. Sorulariyla kafayi bozmussunuz. Allah yar ve yardımcınız olsun.
sudamlasi Deletedmom434 Allah akıl fikir versin valla ben eşime dıyorum ki forum kısmına girersen yolarım seni oda ben beni ilgilendiren bölüme giriyorum dıyo onca işimin arasında kafamı kaldıramıyorum dıyo demek ki buraya üye olan erkekler işsiz.
Deletedmom434 sudamlasi aynen öyle benimkinde de uygulama inik bebeğim kısmına bakıyor bir kaç kere denemek için gir bak dedim ne işim var orada dedi