Baharun2 Deletedmom434 töbe estf bu ne demek bacım. 😝 yani mide bulantısı ekşi yemek fln diyolarda cinsiyetle alakalı ama herkeste bir değil.Bi de niye erkek ?????
Hknoznr_ Bence hiçbir belirti yoktur benim kızım olacak normalde mide bulantısı çok olurmuş kuzenimin oğlu olacak çok midesi bulanıyor
kubranur58 Hknoznr_ al benden de o kadar canım kusmadım cok iyi geçti arkadaşim acilde yattı kaç kez bizim kızımız oldu diğer arkadasmda erkekdi oda hep kusuyordu
Deletedmom434 Baharun2 bence yine o insanları salak yerine koyup ikide bir cinsiyet soran şahıs postlara yazdıklarına bir bak profiline gir de
Birglbiray Hiçbir belirtisi yok ben mide bulantısı ve istifradan gözümü açamadım 4 ay süründüm normalde söylenen batıl inança göre kız çocuklarında oluyormuş. Erkek çocukları anneyi güzelleştirir derler alakası yok yüzüm sivilce tarlası gibi bi tek karnından belli oluyor kızlar daha yaygın oluyor erkekler daha sivri zaten o karında o hale gelene kadar cinsiyetini öğreniyorsunuz. Yani belirtilere takılarak geçirme herkesin bünyesine göre değişiyor
tgcaty Birglbiray karın da dogru degl canm kızım olacak karnım çok sivri sdce karnım cıktı top yutmus gbiyim :)
Mirvee @[silindi] banada tatlı aşerirsen erkek dıyolardı ekşiyi hayatta yıyemedım hep tatlı yedım hala tatlı yıyorm kızım olucak 👧🏻
Nesomer [bilinmeyen] benim yakın bir arkadaşımın kızı olacak benim oğlum ikimizde aynı şeylere aşerip aynı şeylerden tiksiniyoruz bence belirtisi yok
Baharun2 Deletedmom434 gördüm şimdi ne bu cinsiyet merakı bi de erkek çocuk mrrakı anlamıyorum.Erkek çocugu katmasa işin içine normal diyecem de.Nefret ediyorum cinsiyeti şu olsun diye diretenlerden
Deletedmom65 [bilinmeyen] el kuruması istediğin kadar krem sür yinede ellerinin üstü kuruyo benim tek belirtim buydu
Deletedmom404 [bilinmeyen] herkeste farklı olabilir ama kesin belirti dediğim bel ağrısı ve karnının sivri olması
sudamlasi Deletedmom434 😂😂Evet üç dört gündür yoktu ortada denk gelmedim erkek lafını görünce çoçugun yazınca geldim direk😂
Mutlulugum Cooook tuzlu yemek! Ben erik hastasi olmustum. Yesil erik ile tuzz mmm😍 Ve cok migdem bulandi, cok halsizdim.