Merve-bebek daha önceden tercih eden olsa fikir alırdık bizde
Yarın BİM’e gelecek ürünler
Aysegul354 alarm kurun sabaha😀 banyo setinden emin olamadım iyi midir acaba
Ceylan08 Merhaba🌹
Bana kalırsa emzigi alirsin bende bim yada a101 den bambino mu ne diye bir marka emzik almıştım.Amacim tutup tutamayacağını denemekti çünkü boşuna en kaliteli seyi alip tutmayacaksa kenara atip masraf yapmak istemedim.Denersiniz tutmayan bebek tutmuyor cunku eger tutar jse phlips avent ultra air öneriyorum ayriyetten zibinlar cok guzel cikiyor 🌹
Ceylan08 sabah kuşluk vakti gitmeyi düşünüyorum alarm kurdum o kova ve masrafa okadar uygun ki heryerde çok pahalı akılsızlık yaptım daha önce biyerde 150 tl ye küveti denk gelmişti almıştım biraz daha beklesem 50 tl daha uyguna alicakmisim ama olsun kovaları uyguna gelicek
Ceylan08 emziğini bebeğim severek kullanıyor 3 aylığız hatta iki tane aldım BİM’den hamileyken ama şöyle bi şey var her bebeğe göre değişiyor kimi bebek tutmuyor kimi bebek seçici emzikte şans meselesi
almilaumay12 çok mantıklı evet. Çok teşekkkür ederim önerileriniz için 🥰🙏o zaman zıbınları hem 0-3 hemde3-6 olandan alayım 😀
almilaumay12 çok mantıklı evet. Çok teşekkkür ederim önerileriniz için 🥰🙏o zaman zıbınları hem 0-3 hemde3-6 olandan alayım 😀
Ceylan08 oyle yapicamda teyzeler oluyor genelde ite kaka alıyorlar herseyi 😁 korkuyorum onlardan 😁
Aylinsemih sağlık olsun 🌸 ben banyo setinde kararsızım ama bilmiyorum alabilirim 😀
Gulenay1234 haklısınız alıp deneyeyim diyicem ama eşimde o tür şeyleri BİM’den alma dedi az önce 😬
Aysegul354 evet ya ne kadar erken gidersek gidelim teyzeler hep orda çoktan sıraya girmiş oluyorlar 😂
Ceylan08 Rica ederim ne demek.Kesinlikle çok kullanışlılar☺
Bim 9da mı açılıyor 😃
Ceylan08 kız BİM’le ne alaka marka gayet iyi bi marka yani bim de satılıyor sadece 😂
8.30 da inicem aşağı hemen binanın altınca olunca bim kontrol edicem burdan kalabalıklaşmays başlarsa inerim😁😁😁😅