Ilgaz asyahumam yeni gördüm mesajını kusura bakma ben ilçedeyim merkezi çok bilmiyorum ama Medicananin olduğu cadde üzerinde medicananin yukarısında birde hâl varya çifte Minareli caminin orda onun içinde var şubesi
asyahumam Zeynep228 naptın cnm devam mı sancilar 🤔 benim ara sıra geliyor belde yok karnimda yine ama geçiyor o yüzden bir şey yapmadım hasteneye de gitmek istemiyorum şimdi boş yere yatış verirler diye
Zeynep228 asyahumam canım benim sancılar hala devam ediyor sanki daha sıklaştı ve iç çamaşırımda akıntımda biraz kahverengi leke gördüm ama normal akıntımıydı yoksa başka bişey mi anlamadım😂
asyahumam Zeynep228 Ay seninki yakın demek ki hadi hayırlısı bakalım 🤗 benim sancılar bitti ben de koşa koşa bime gittim bir şeyler aldım 😂
Zeynep228 asyahumam ay keşke bende gitsem bime 😂 heralde doğum yakın benim 😂 bakalım hastaneye gidersem yazarım😂
asyahumam Zeynep228 kız benim eşim gitmiş sabah almış bir şeyler eşini gönder alsın güzel şeyler vardır hala 😂
Zehra68 Benim de regl oldugumdaki gibi agrim var karnimda belimde ve asiri sirt agrim var 37 deyim ilk gebeligim yalanci bu mudur degil midir 😅 hicbir sekilde agri gecmiyor
asyahumam Zehra68 benimki geçti canım düzenli mi geliyor ona bakmak lazımmış biraz daha takip et bakalım geçmezse hastaneye gidin 🤗
Haticeozensen Haftadayım benimde 1 saattir ara ara kasığıma giriyor yalancı olduğunu nasıl anlıyorsunuz
asyahumam Haticeozensen dk tutun duzensizse yalancidir bir de geçerse yalancı zaten, şiddetlenen bir agriysa gerçekmis
asyahumam Cerensnl aynen her gidildiğinde bağlanıyorum ama çıkmayacagina eminim o günden beri sancı falan yok 😁