Happyturuncu Merhaba anneler Pazartesi günü sezaryen doğum yaptım sorularınız varsa cevaplamak isterim.
Svvlkylu Happyturuncu bende pazartesi yaptım Allah bağışlasın kaç kilo doğdu 🌸 birde ben ayağa kalkarken filan çok zorlanıyorum siz ne durumdasınız acaba ?💕
Vaveyla23 Happyturuncu hayırlı evlat olsun inşallah 💜 tekrar dogum yapacak olsanız sezeryan yapar mısınız
G493m Happyturuncu tebrik ederim sağlıkla büyütün 🌸🧿💕 ben hala normal sezaryen karar veremedim ama normal doğumdan korkuyorum baya ilk doğumum olucak önerirmisiniz zorlandığınız süreç ne oldu
Happyturuncu Svvlkylu 3 kilo doğdu minnak :) bende zorlanıyorum ama ben tuvalete çıkamamıştım o baya Zorladı beni ama hala zor tabi sizin ne kadar doğdu ?🍀
Happyturuncu Vaveyla23 yine olsa yine yaparım :) ben normal doğum yapamazdım :) olurda ıkınamazsam alt tarafta dikiş olursa daha zor olurdu benim için canım çok tatlı çünkü ☺️
Happyturuncu G493m ilk gebelikti benim de :) en çok zorlandığım kısım oturup kalkarken zorlanıyorum biraz ama daha 4 gün oldu normaldir diye düşünüyorum 🤔 ☺️
Svvlkylu Happyturuncu oyyy kuzum maşallah🙏🏼 Valla benim tuvalet sıkıntısı değil de işte dikiş ağrısı ağrım var sanırım inş bir an önce geçer🌸 bizde 3580 doğduk🙏🏼
Happyturuncu UsanmazPandaaa alırım alırım 🥰 artık sağlıkla büyüsünler:) çok korkmuştum nasıl olacak diye 4 gün oldu :)
UsanmazPandaaa Happyturuncu bi anda isime bakınca ayy dedim heyecanlandım valla çok sevindim 🥰🥰😍 darısı bize inşallah
Happyturuncu Svvlkylu oyy maşallah kuzuya 🍀 geçecek inşallah hepsi bazen minik adamı görünce ameliyat ağrım bile aklıma gelmiyor vala :)
Svvlkylu Happyturuncu evet bende öyle benimki de küçük hanım💕 Allahım inşallah sağlıkla büyütün bebeğinizi Allah bağışlasın teşekkür ederim tekrar 💝
Sefikasever46 Maşallah rabbim analı babalı büyütsün insallah 🥰 bende haftaya sezeryan olucam galiba çok çok korkuyorum lütfen dua eder misiniz🥰💞
Happyturuncu Sefikasever46 amin inşallah 🙏 korkma desem bile korkacaksın ama emin ol benim canım çok tatlıdır herşey bir anda olup bitiyor:) sonra mis kokulu yanında uyuyor olacak :)