turkankrbyk Esraali bende ama sanki böyle masaj yapsam ya da sut falan çıksa rahatlicak gibi oluyor. Ah insallah 🙏
Prenses_annesi1 😂 benim göğüsler aldi başını gidiyor daha ne kadar büyüyecek diye düşünüyorum emzirdikten sonra geri küçülür inşallah
Esraali Prenses_annesi1 normalde küçükse yine küçülüyor en azından benim öyleydi devasa olıyor kesilince eskiye dönüyor azıcık büyük olsa iyi olurdu
Esraali Deletedmom23234 o catlama dökülüyor sabah kalkıyorum göbeğime kadar dökülmüş bir de baya karardı 😁deri değiştiriyorm resmen
Deletedmom23234 Esraali Aaa evet evetttt pul pul dökülüyor 😄 2 gün önce gümüş kapak aldım 2 gündür kullanıyorum varyaa ne acı var ne sızı. O kadar bahsetmişlerdi gerçekten hakkını veriyor. Pul pul dökülmüyor ve çatlaklarım iyileşti canım acımıyor hiç 😇
Akrepbebek Esraali ucunda ve artık kabuklar kopuyor. O gün gördüm çok korktum qglaya ağlaya annemi aradım Anne meme ucum koptu diye 🙈😂😂
Nelmali Esraali evet baya uzun zamandır carsaf nevresim kiyafet değişmekten bir hal oldum artık bugün de koltuga akmıştı 🙄 cocugumun rızkı yataga yorgana gitti hep😅
Nelmali Esraali ben dokunmuyorum hic o otururken yatarken kendi akıyor müdehale etmeyince sorun olmuyormus olsa zaten şimdiye 10 kere dogardi 😂😂
Mrsust Esraali bende hic bisey yok 🙄 irileşti ve sarktı resmen göbegim in üstünde duruyor ve cok güzel göğüslerim vardı cok üzülüyorum. Ucuda var yani sanki gören 5 cocuk emzireyim sanar. Ama daha ilk
Deletedmom23234 Esraali Evet mutlaka bak Trendyol da indirime giriyor 200₺'den 103₺'e kadar düşüyor şuanda da indirimde 😍
Zezz Esraali 48 gun kaldi var bendede hassayet kasinma ile agri var.dokunmuyorum dogumu tetrkler oynama dedi doktor