Esraali Doğuma az kalmış hanımlar gögğsleirnizde hissediyor musunuz sanki süt dolmaya başladıgını, benim ucları dolgunlaştı ve daha da büyüdü 44 günümüz var önceden gögüs ucum yoktu cocuklara zor tuttrdm şimdide cok büyüdü agzına sıgar inşallah kızımın🙈🤷♀️
akgunbirsen Esraali benimde göğüs ucu bi bakıyorum çok büyük bi bakıyorum uç gitmiş. Normal mi bilemedim birde ben 27. Haftaya doğru gidiyorum bazen beyaz kuruluk oluyor uçlarında süt mü diye düşünmüyor değilim.
[silindi] Esraali ben dolgunluk hissetmiyorum ya bu sefer sütüm olmayacak mi diye de endişeliyim sanki 50 gun var benm de
Akrepbebek Esraali benim hep kabuklanma oluyor. Sonra küçük küçük kopuyor o kabuklar. Çok kötü daha doğmadan böyle oldu . Emzirecegim zaman düşünemiyorum.🤦♀️
Esraali Lulemom hiç olmadı mı hassasiyet ilk 3 ay dokunamıurdm 2.trimesterde normale döndü şimdi tekrar basladı
[silindi] Esraali benm de ilk gebeligimde boyleydi dolgunluk hissi hafif hafif sızıntılar, gerci smdi de sızıntı oluyor minik minik ama o dolguuk yok. Sadece cok duygulandgm ya da agladgm zamanlarda olur ya bi biiiizzztt hissi😅😅 onu yaşıyorum damarlarda😊
Lulemom Esraali hamile olduğumu öğrenmeden önce hafif bi tuhaflık vardı. Bçyle kitle gibi. Hatta kitle mi var diye korktum. bi film çekilim diyodum. Sonra hamile olduğumu öğrendim. 1 hafta sonra falan oda geçti. Bi daha da bişi olmadı 🤔
[silindi] Esraali bilmiyorum ki ben herkeste oluyor saniyodum🤭 irkilme gbi geliyor ama her zaman da olmuyor😊 insaallah bol bol olur sütümüz emer bebisler de güzelce
Akrepbebek Esraali ucunda ve artık kabuklar kopuyor. O gün gördüm çok korktum qglaya ağlaya annemi aradım Anne meme ucum koptu diye 🙈😂😂
Nelmali Esraali 51 gün var bu yaşıma kadar hiç olmayan göğüs uçlarım var artık zaten sürekli sağılmamış inek gibi akıta akıta geziyorum ama boyut olarak şişlik dolgunluk yok eski haline döndü çok şükür 😅
Babyasia Esraali Benim 5 günüm kaldı göğüslerim 2 katına çıktı ve uçları inanılmaz büyüdü ve maalesef çatladı 🤦♀️ ama herhangi bir hassasiyet süte dair bisey hissetmiyorum sütüm gelmeyecek diye endişeliyim.
Nelmali Esraali evet baya uzun zamandır carsaf nevresim kiyafet değişmekten bir hal oldum artık bugün de koltuga akmıştı 🙄 cocugumun rızkı yataga yorgana gitti hep😅
Deletedmom23234 Esraali Benimki yumuşacık kulak memesi kıvamında gibi😄 göğüs uçlarım inanılmaz çatladı 😏 doğuma 40 gün var aynı sayılırız 😍
Esraali Deletedmom23234 o catlama dökülüyor sabah kalkıyorum göbeğime kadar dökülmüş bir de baya karardı 😁deri değiştiriyorm resmen