Burcuyasa Ya kızlar merhaba ben31 hafta_ ikiz hamileyim az önce ilk defa üzüm yedim bi salkımdan az yeşil taze üzüm ama zararlı olabilceğini söylediler gerçekten öylemi korktum açıkcası ???
UsanmazPandaaa Burcuyasa oo ben aşerdim gecen 1 kilo yedim nerdeyse bi zararıda olmadı en fazla ishal yapar
PurpleTail Burcuyasa neden zararlı olabilir dediler ? Gebelik şekerim olduğu için doktorum tüketebileceğim meyveler arasında olduğunu söylemişti 🤔ben de porsiyonlu şekilde hep tüketiyorum
Mavi34 Burcuyasa üzüm şekerli bir.gida şeker.sorunun yoksa sorun olmaz şeker problemin varsa dikkatli tüket
mco Burcuyasa Ne zararı olucak yahu 🤯 ye gitsin ben de geçen gün baya yedim. Sürekli ve çok abartı yersen bulantı kusma ishal falan yapar ama dediğim gibi çok yersen 😄
Burcuyasa UsanmazPandaaa yani böyle insanları neden korkuturlar acaba sinir oluyorum yok zehirler yok üstündeki ilaçlar çıkmadığı için zarar verir la havke 🤷🏻♀️
UsanmazPandaaa Burcuyasa eger milleti umursarsak aç kalırız boşver ben hiç kısıtlamadım herşeyden yedim valla
Ayguns Burcuyasa sana bunu söyleyenin senin gebeliğine daha çok zararı var emin ol. Hay allahım insanlar nereden uyduruyor böyle şeyleri ya 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Nuray-5886 Burcuyasa millet iyice kafayı yemiş artık hele bide dolaptan çıkınca yemesi var buz gibi oyhh sıcaklarda çok iyi gidiyor
Burcu4135 Burcuyasa 31 haftalıgım bende. Benimde bugun canım cekti 1 salkım yedim ama sonra arastırdıgımda sekeri cok yükseltiyormus onun dısında bi zararı yok. İciniz rahat etsin.
Neslihanbew Burcuyasa yeşil üzümün ne gibi zararı olabilir ki kızımda yediğim tek meyve idi günlerce bir tek onu yediğimi bilirim çok şükür bi sorunla karşılaşmadım
Minikincim Burcuyasa 19 haftalık gebeyim hyatim boyunca yediğim kadar üzüm yedim olmamisini tuzla olmusunu tabakla halada dolabımda var güzelce yikarsan bişey olmaz ve mevsim meyve ve sebzeler bebek için çok faydalı herşeyi mevsiminde yiceksin
Burcu4135 Burcuyasa gebelik sekerin yoksa sıkıntı yapma. Herseyden az az yemek lazım. O yasak bu yasak herkes kafasına göre yasak koyuyor. Sinir oluyorum oyle insanlara :)
Burcuyasa Burcu4135 gebelik lekerim yok ama kilom var dikkatli olmam gerekiyor zaten ikiz zorlanıyorum böyle gerildim hepten