Kızlar iki haftalık maceramı biraz özetleyip sizden dua istiyorum🤲🤲 polikistik overliyim ben bir düşük bebeğim var. Bayramda ovulasyon testinde yumurtlama gördüm doktora gittim yumurta gördü değerlendir dedi. 3 gün sonra başka doktora gittim yok dedi catlama olsa anlardım dedi.Tabi yıkıldım hic umudum kalmadı.Ben de adetin 3. Günü niyetiyle yarın doktora gideceğim.Kendi doktorum yumurtlama dönemim bayrama geldiğinden ona gidememiştim.Yarın ona istinaden gideceğim yani Amh değerlerine vs bakılacak.Simdi bir gebenin günlüğü var ya Ebru abla onun sayfasında da gördüm testte yumurtlama görüp ultrasonda çıkmadığı olabiliyormuş.Benim gibi bir bayana da aynısını demişler yumurta catlama hicbisey yok demişler.Ama kadın hamile kalmış.Benim de simdi yumurtlamamın üzerinden 1 hafta geçti lekelenmem var pembe kahverengi renkte.Adet oluyorum zannedip önemsemedim aslinda ama bugün 2. Gün kesildi gelmiyor halbu ki adet olunca leke geldiği de oluyor ama devamlı geliyor az da olsa.Kendime bir umut kırıntısı mi arıyorum bilmiyorum ama acaba yerleşme lekesi mi diyorum.Olabilir mi dersiniz?Esimin 2 hafta sonra doğum günü ona sürpriz yapmak istiyorum kayınpederim kanser torun sevgisi tatsın istiyorum.Birden umutlandım öyle.İnsan ufak bir umut kırıntısına sığınıyor.İyi dileklerinize dualariniza talibim,yarın herseye rağmen bir mucize olsun istiyorum Rabbimden 🎈