Eylem_kaya07 Valla bende gece uyuuamadigim için eşimi rahatsız ettiğim için yatakları ayırdık kaynanam görümcem ben eşim hep birlikte uyuyoruz 😂 hem sıcak diye hem uyuyamıyorum onu da uyutmuyorum diye😂
Milenka fatmArslan06 ben 38+2 deyim rahat dönüyorum ama acilmam vs yok. Açılma olunca mi dönüşler zorlaşıyor ki
fatmArslan06 Milenka hareket ederken rahimde her an şiddetli ağrı baskı oluyor kemiğin ayrılıyor sanki hele idrar baskısı olunca daha cok oluyor acı bide benim bebek iri 2 hafta öndeyiz 😒🧸
Saripapatyam1 Tahamm47 bende uyuyamiyorummm hem sıcak hem artık ağırlaşmakta başladık 32. Haftadayım sürekli dönüyorum dönmesem kalça kemigim ağrıyor kocayı bazen gönderiyorum bir sürü yastık ve ben anca yatıyorum 😂
Egekusumm Tahamm47 ben de çok dönüyorum ama benim korkum bebeğin rahatsız olması değil de kordon dolanması? Döndükçe kordon dolanma ihtimalini arttırıyor muyum acaba diye düşünüyorum, bilemiyorum.
Tahamm47 Egekusumm Aynen Allah korusun banada çok dediler dönerken yataktan kalk oturarak dön Diye. Ama ne bilim uyku hali insan kendini kaldiramiyor olduğum gibi dönüyorum inşallah bişey olmaz
TugceBelis Tahamm47 önemli olan yan yatmanız sürekli dönüyor olmanızda bence sıkıntı yok bebişlerin içerde keyfi gayet yerinde bende 37.haftadayım uzun süredir de aynı kaburgalarım agrıyor bazen sürekli dönme ihtiyacı hissediyorum birde sağa sola yatmakta başka bir şekil alamadığımız için rahat edemiyor insan artık
Cemtur Tahamm47 bende çok dönüyorum bence rahatsız olmuyordur. Bazen şekil değiştirince o da hareket ediyor hoşuma gidiyor Sen nasıl rahat edersen o da rahat ediyor bence 😀
Yonca0218 Gece Gulyabani gibi gezenler🙀✋ dön dön uyuyamayıp ıh sesleri eşliğinde doğum yaparmışcasına kocamı panikletiyorum birde o kadar 😂32. Haftaya geçtim bir aydır uyku yüzü görmedi sayemde gündüz de herşey hamile değilmişim gibi normal☺️
Duyguderinderen Oykum_06 aynen ya şu son haftalar geçmiyor benim sezeryan olucak 38 gibi alırız dedi sonuna geldik zaman yavaşladı çok heyecanlıyım Allah’ım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Oykum_06 Duyguderinderen amin inşallah🧿 benim daha belli değil doktorum 39-40 haftaya kadar süre verdi.
Serpilbb Tahamm47 aynı haftadayız bende çok dönüyorum bebek sağa doğru gidiyor mecbur sola dönüyorum sola doğru çıkıyor sağa dönüyorum
3MelekAnnesi3 Tahamm47 bende cok dönüyorum valla ben Bi rahat ediyim o karnımda bulur rahat yeri😂dogunca zaten yatamıcam,😂
3MelekAnnesi3 Tahamm47 bende cok dönüyorum valla ben Bi rahat ediyim o karnımda bulur rahat yeri😂dogunca zaten yatamıcam,😂