Tahamm47 Gece uyurken yatakta çok dönüyorum rahat edemiyorum yatamiyorum. Acaba bebegimi rahatsız olurmu onu düşünüyorum
Duyguderinderen Tahamm47 sabaha kadar dönüyorum 35+5 eşim rahatsız oluyor dönerken ufak çaplı sarsıntılar oluyor bir sağa bir sola sabah 5 e doğru dalıyorum
Neslihanbew Tahamm47 38 haftalığım şuan kaç kere döndüğüm belli değil geceleri sabit yatamıyorum her yerim ağrıyor döne döne uykuya geçiyorum uyandığımda bazen kendimi yamuk buluyorum yani düzde yatmamışım tam da dönmemişim öle kalmışım
Bulut-7 Tahamm47 Bende de aynı durum mevcut sürekli dönüyorum, dönmekten uyuyamıyorum evi turluyorum yok … uykular haram olduuuuu 🥺 En can alıcı noktası ise 28. Haftada olmam …
esmerrmm Tahamm47 zaten gece bebisler uyunuyorki en azindan benim bebiş oyle 😆 ben ne tarada dönsem yataga gelen tarafimi itikliyor sanki bana düz yat diyor rahatsiz oluyor beyfendi 🤣
Oykum_06 Duyguderinderen ahahah bende öyle aynı haftadayız😁 sağ ve sola dönemiyorum maalesef döndüğümde kendimi varil gibi hissediyorum. 😂😂 az kaldı ama sıcaklarda bitmiyor
Duyguderinderen Tahamm47 ya hiç sormayın mırıldanıp duruyor yeter dönme artık uykumu kaçırdın bende diyorum geç koltuğa keyfindede ödün vermiyor uyanık😀
Yesimykc Tahamm47 35+5 uyku gece saat 3 e kadar uyuyorum sonra kalkip bi duş aliyorum 4 bucuk gibu yeniden uyuyorum. Sabahda 8 de işe gidiyorum. Bu hafta son artik iş izne ayrilicam artik evdeyken gunduzleri uykum gelirse yatar uyurum.
[silindi] Tahamm47 34+4 bende çok dönüyorum hem sıcak hem her yerim ağrıyor uyuyamıyorum hiç bi sırt üstü rahat ediyorum onada doktorum izin vermedi iyi değilmiş bi sağa bi sola döne döne sabahı buluyor dalmam bende merak ediyorum acaba bişey olurmu bebişlere diye
EsmaVera 32.haftadan bildiriyorum aynı durumdayım evde yatmadığım tek yer tuvalet ve mutfak kaldı her gece bir yeri deniyorum ama yok🤣 hem sıcaktan hem de rahat edememekten uyuyamıyorum dostlar
EsmaVera 32.haftadan bildiriyorum aynı durumdayım evde yatmadığım tek yer tuvalet ve mutfak kaldı her gece bir yeri deniyorum ama yok🤣 hem sıcaktan hem de rahat edememekten uyuyamıyorum dostlar
Duyguderinderen Oykum_06 aynen ya şu son haftalar geçmiyor benim sezeryan olucak 38 gibi alırız dedi sonuna geldik zaman yavaşladı çok heyecanlıyım Allah’ım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Burcud92 Bende öyleyim yarın 37.haftaya giricem döne döne bi hal oluyorum uyanıp duruyorum sırtım ayaklarım falan ağrıyor Allah yardımcınız olsun inşallah 🙏🙏
halaycibasi Off hemde ne dönmek , eşimi rahatsız etmemek için kaçıyorum artık yataktan. Adamcağıza da günah işe gidiyor kalkıp ama gerçekten dönme dolap bile benim kadar dönmüyordur
fatmArslan06 Tahamm47 dönmek ne mümkün 38+2yim bi taraftan bi tarafa dönerken yavrum yazik ayran gibi çalkalanıyor saga dönsem löp diye geliyor sağıma soluma dönersem oraya löp diye düşüyor ☺️🤣 bide ağırlaştığı icin dönerken güç gerektirir icin kendimi zorlayinca rahmim ağrıyor zorlamasamda sağa sola dönerken cok şiddetli ağrı oluyor bide idrarı az bisey tutunca ayağa kalkınca rahim ağrısından basamıyorum yere adım atamaz hale geliyorum rahîm ağrısı cok fena açılıyor gibi ağrı suan bile şiddetli gidiyorum açılma az daha 2cm
Milenka fatmArslan06 ben 38+2 deyim rahat dönüyorum ama acilmam vs yok. Açılma olunca mi dönüşler zorlaşıyor ki
Milenka Tahamm47 ben böyle bazen hamile değil gibi rahat uyuyorum sonra kalkıyorum bebeğime birşey mi oldu diye korkuyorum 🥺🥺🥺